Sabadell

Hidalgo: “Hem fet un gran partit”

Els vestidors. “Més just un empat? Al finat tothom ha vist el partit però el que compten són els gols”, diu el tècnic del Sabadell fotut per la derrota del seu equip però content per la imatge

Antonio Hidalgo s’ha mostrat molt satisfet del rendiment del seu equip malgrat la derrota davant l’Espanyol. Un partit on els vallesans han tingut moments de gran futbol i ha emmurallat el seu adversari en defensa. “Hem fet un gran partit interpretant totes les situacions malgrat el gran equip que teníem al davant. Un Espanyol amb grans jugadors. Hem creat ocasions a la primera part i després, amb el gol, també hem tingut arribades. Hem fet tot el possible i més. Ens hem deixat l’ànima. Però estic molt content”, ha dit el tècnic que seguia argumentant les sensacions del seu equip. “Estic molt content, però fotut perquè hem jugat contra tot un Espanyol i les situacions que hem proposat i les ocasions de gols, és impossible, arribar aquí i no patir. Tenen jugadors diferencials. Hem tingut moments i no ens han generat gaires ocasions, però s’han emportat els tres punts. D’altres vegades, han fet més ocasions i han perdut”, s’ha lamentat. Hidalgo que ha donat a entreveure que podien haver marxat amb algun punt a la butxaca, però no ho ha verbalitzat. “Més just un empat? Al finat tothom ha vist el partit, però el que compten són els gols. El futbol també va d’àrees i l’Espanyol ha ficat el seu gol i nosaltres no”. El tècnic també ha estat qüestionat per la falta de gol del seu equip.”Hem de ser conscients de qui som i de la realitat d’on venim. M’agradaria tenir la possessió els noranta minuts i crear 40 ocasions de gols, però això no ho fa ningú”.

Problema central.

Ara el tècnic haurà de gestionar les baixes. La primera d’Àlvaro Vázquez, lesionat recentment i baixa d’última hora pel partit d’avui. “Álvaro va tenir una molèstia dos dies abans del partit i estarà alguna setmana fora”. Però ara l’atenció està centrada en la zona defensiva on Grego Sierra i Juan Ibiza han acabat el partit amb molèsties. “El Grego no sé què té i el Juan Ibiza està molt carregat. L’exigència del partit era gran i per això hem fet canvis i necessitàvem gent amb cames”. Aquestes possibles baixes posen en una situació delicada als arlequinats que ja compten amb Pedro Capó i Aleix Coch lesionats. “Esperem que arribin (Ibiza i Sierra) no ens posarem en el pitjor. Sabem que estem una mica justos en aquesta posició. Però veurem qui tindrem disponible per plantejar el partit contra l’Albacete”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)