Espanyol

Vicente Moreno: “Estem contents i satisfets”

Vestidors. “Cal donar-li la importància al partit d’avui. El Sabadell portava dos mesos sense perdre i hem arribat nosaltres i els hem guanyat”, ha dit el preparador blanc-i-blau

Vicente Moreno ha vist com el seu equip ha sumat un triomf pragmàtic davant del Sabadell. Un futbol poc vistós, però efectiu que s’ha solucionat amb un gol de Raúl De Tomás i manté els blanc-i-blaus en la lluita per l’ascens. “L’exigència que tenim és fer-ho millor i tenim marge de millora. Era un partit complicat i anar just en el marcador li dona vida a l’adversari. Però cal donar-li la importància al partit d’avui davant un Sabadell que feia dos mesos que no perdia. Hem arribat nosaltres i els hem guanyat”, ha dit el tècnic de Massanassa que no ha entrat a valorar el perfil estètic del seu equip que s’ha vist dominat, en certes fases del partit, mitjançant la possessió de pilota del Sabadell. “El Sabadell fa les coses molt bé, però les circumstàncies del partit marquen. Hem començat bé el partit i el gol, en fora de joc, ens ha posat una mica nerviosos. Hem insistit en el descans en buscar el gol i ens ha faltat rematar el partit i arribar al final amb un resultat més ampli. Cal donar-li mèrit al Sabadell. Sabíem de la dificultat del partit d’avui i estem contents i satisfets”, ha insistit i s’ha felicitat per mantenir la porteria a zero. “Tot el que sigui mantenir la porteria a zero en permet que, amb menys gols, pots sumar els tres punts”.

El tècnic també ha rebaixat la preocupació per una lesió de Sergi Darder. “Anava una mica just i ha notat una molèstia i teníem jugadors de refresc per no corre cap risc. Ha estat un canvi per precaució i no ha d’haver-hi cap problema”.

Ara el tècnic podrà mirar des del sofà de casa el duel entre el Mallorca i l’Almeria, però segueix sense tenir gaire interès per un resultat concret dels seus dos perseguidors. Un triomf o un empat de l’Almeria li donaria el lideratge que ara té, de manera provisional, amb 52 punts. “El més important era guanyar nosaltres i ara el cap el tenim en l’Sporting. La resta no m’importa. La lliga no acabarà aquesta setmana”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)