Girona

Patiment i retorn al triomf

El Girona acaba serrant les sents per imposar-se al Castelló en un partit en què s’ha posat 2-0

El Girona ha tornat al camí del triomf. Tres jornades després, l’equip dirigit per Francisco ha sumat de tres i ho ha fet amb patiment, contra el Castelló (2-1), en un partit en què ha arribat a anar guanyant 2-0 però que se li ha complicat amb un gol dels orelluts al minut 85. Finalment però, els blanc-i-vermells han serrat les dents per assolir una victòria que necessitaven.

I això que l’inici del duel tampoc no ha estat prometedor pel Girona, ja que el Castelló, cuer de la lliga, ha començat manant. Els visitants han tingut dues aproximacions de cert perill; la primera, un cop de cap de Señé aturat per Juan Carlos i la segona, ja més clara, una rematada de César Díaz des de fora de l’àrea en què el porter blanc-i-vermell s’ha lluit. Amb el pas dels minuts, el grup local ha aconseguit estabilitzar-se i igualar el joc i ha estat a pilota aturada com ha decantat el matx. A la sortida d’un servei de cantonada, concretament, un fet noticiable, ja que és la primera vegada que ho fa aquesta temporada. En el córner número 105 ha arribat el gol; Gumbau l’ha posat i Bernardo ha entrat en planxa per fer l’1-0 (27’).

L’equilibri ha continuat i just abans del descans (40’), el Girona ha tornat a colpejar; aquesta vegada ha estat Yoel Bárcenas, assistit, de nou per Gumbau, que ha filtrat una gran pilota al panameny dins de l’àrea que no ha perdonat.

En la segona part, els gironins han plantejat un partit aspre, en què passés ben poca cosa i ho han aconseguit, fins a falta de 5 minuts quan Josep Señé ha escurçat distàncies. Fins al final el Castelló ha buscat l’empat sense èxit i el Girona torna a guanyar.