Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Es tractava de guanyar i ho hem fet sent efectius”

“La valoració del partit d’avui és fantàstica perquè hem aconseguit la victòria i els tres punts s’han de celebrar sempre.” Així va començar Francisco la roda de premsa després de la victòria contra el Castelló, i és que el tècnic andalús va deixar molt clar que ahir per sobre de tot el que tocava era guanyar el partit, com es va fer, sense haver de fer gaires floritures. “Altres dies hem tingut més oportunitats. Avui n’hem tingut menys, però hem estat efectius i hem pogut guanyar, que és del que es tractava, i ja hi haurà dies per jugar millor i disfrutar”, va comentar el tècnic, que va considerar clau marcar per fi a la sortida d’un córner: “És fantàstic marcar d’estratègia. És un bon senyal perquè la setmana passada ja vam estar bé en aquest aspecte. Tenim bons llançadors i bons rematadors, així que és l’inici per entendre com treure’n profit.”

Tot i que des de fora el partit no es va veure clar fins al xiulet final, l’andalús va confessar que no va patir gaire: “Potser el partit no ha començat bé, però els dos gols ens han anat de meravella. Sincerament, no he vist perillar el partit més enllà dels dos jugadors que teníem amb groga, i per això he tret Santi Bueno i Gumbau. Lògicament, després del 2-1 hem tingut sensacions regulars perquè ells s’han abocat a l’atac perquè necessiten els punts i podia passar de tot. És el normal, com es va veure la setmana passada amb nosaltres, que vam acabar empatant.”

Francisco, com sempre, no va voler entrar a valorar les possibilitats d’arribar a la sisena posició, però va valorar alguns aspectes que li permeten ser optimista. “Em genera il·lusió la capacitat de patiment que demostra l’equip. Som nosaltres que hem de generar aquesta il·lusió i no dependre dels resultats del rival. Ara el que ens toca és sumar”, va valorar el tècnic, que va admetre que, tot i alguna molèstia física durant la setmana, Samu no va jugar perquè “pel sistema i les necessitats de l’equip cal que juguin d’altres”.

Garrido es lamenta

El tècnic del Castelló va extreure conclusions positives del partit d’ahir, però estava decebut perquè li va quedar la sensació que l’equip es mereixia un resultat més positiu. “Hem treballat molt bé i hem fet un bon partit. Des del primer moment hem sortit a guanyar i crec que hem generat més arribades que ells, però són un gran equip i ho demostra que en dues errades o encerts d’ells ens han fet dos gols. No hem abaixat el cap i hem mantingut el treball, l’ambició i la lluita fins al final, quan podria haver arribat l’empat”, va comentar Juan Carlos Garrido.

ELS TRES PUNTS

“La valoració és fantàstica per la victòria. Ja hi haurà dies per disfrutar més”

EL ‘PLAY-OFF’

“La il·lusió l’hem de generar nosaltres. Ara hem de sumar i no mirar els rivals”

L’ESTRATÈGIA

“És fantàstic haver marcat d’estratègia. És l’inici per treure’n més profit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)