Girona

La renovació s’anunciarà en els propers dies

Està previst que properament s’anunciï l’ampliació del contracte de Ramon Terrats amb el Girona. Actualment, el vincle del futbolista, que va aterrar aquest estiu procedent del Sant Andreu (tercera divisió) per jugar amb el filial (tercera divisió), el lligava amb l’entitat de Montilivi fins a final d’aquesta temporada, i la seva irrupció en el futbol professional amb l’equip entrenat per Francisco havia despertat l’interès de diversos clubs disposats a aconseguir els seus serveis. Davant d’aquest escenari, el club gironí va accelerar i va asseure’s amb el jugador, amb qui ja fa setmanes que negocia una renovació que està pràcticament segellada. Amb les dues parts conformes amb les condicions, podria ser fins i tot aquesta setmana, encara que s’entreveu que sigui la vinent, quan el Girona faci oficial l’acord que vincularà el migcampista un mínim de dos cursos més amb el club.

L’Espanyol el va deixar escapar

Ramon Terrats va estar ben a prop de fitxar per l’Espanyol. I és que l’estiu del 2019, quan va acabar l’etapa juvenil a la Damm, va ser ofert lliure al club blanc-i-blau i els contactes van avançar, però finalment l’Espanyol no es va decidir a incorporar-lo per al seu filial. El migcampista va recalar al Sant Andreu, on va militar el curs passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)