Espanyol

RDT: “Em conformo amb no fer més gols i aconseguir l’ascens”

Optimista.“Estic més feliç que quan vaig arribar. Estic molt còmode i creixent”, diu el punta que explica l’aprenentatge del curs. “Aquest any estem aprenent a patir. Cada partit és un patiment”

Raúl De Tomás és el pitxitxi de l’Espanyol. El davanter blanc-i-blau ja suma 15 gols en aquesta lliga i diumenge, davant l’Sporting, intentarà augmentar la seva quota de gols a El Molinón. Al davant tindrà el màxim golejador de la categoria, el serbi Uros Djurdjevic que suma una diana més que el davanter blanc-i-blau. RDT està signant unes grans xifres golejadores i ara persegueix superar-se. De fet, ara mateix, és el seu segon millor any com a professional només superat pels 24 gols que va fer amb el Rayo Vallecano (17/18). “El meu objectiu és superar els 24 gols que vaig fer amb el Rayo. M’intento superar. Soc una persona molt guanyadora. Però em conformo amb no fer més gols i aconseguir l’ascens. Tot i que espero fer més gols per ajudar a aconseguir l’objectiu, però els gols és secundari”, ha dit en roda de premsa el futbolista que declara està en un moment dolç. “Estic més feliç que quan vaig arribar. Estic molt còmode i creixent. L’any passat vam rebre un cop molt dur, però cal deixar el passat enrere i pensar en el present. Estem fent les coses bé”, ha insistit tot deixant clar que caldrà seguir treballant de valent per tornar a primera.”La segona divisió té una dificultat màxima. Hem de lluitar fins al final per aconseguir l’objectiu. No serà fàcil perquè hi ha molts equips en la lluita”, ha apuntat.”No seran decisives les deu últimes jornades sinó des que hem començat. Cada partit és una disputa. Estic segur que arribarem preparats al tram final i el que volem és sortir victoriosos”. Té clar quina ha de ser la fórmula de l’èxit col·lectiu. “Sabem el talent i el potencial que tenim i no ho negarem. Qualsevol rival et pot fer mal i no anem amb la sensació de creure’ns superior sinó amb humilitat i si li podem fer mal als rivals doncs ho hem de fer perquè sinó t’ho faran ells”. I té clar quin és l’aprenentatge d’aquest any. “Aquest any estem aprenent a patir. Cada partit és un patiment, tot i guanyar, i hem d’aguantar per aconseguir l’objectiu”.

D’altra banda, Raúl De Tomás no s’amaga en ser esmentat com una de les peces clau de l’equip. “El tema del lideratge no ho has de dir tu. És com et veuen la resta. Si em veuen així, jo l’accepto. No és cap pressió i l’accepto. Jo vull ajudar els meus companys i retornar el club on ha d’estar”. També ha aprofitat l’ocasió per parlar del nou fitxatge, Nany Dimata. “S’està adaptant molt bé i té ganes d’integrar-se i això és molt important. En el camp ens anem entenent i estem contents que estigui aquí. Ell em pot ajudar a mi i jo a ell. No som el mateix estil de jugador i això és beneficiós per l’equip”

Per últim, ha avisat del perill de l’Sporting. “És un equip molt difícil i no ha perdut en el seu camp. Serà un partit molt complicat com davant el Sabadell. L’estil de joc és molt semblant. Si guanyem allà podem sortir molt reforçats”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)