Girona

El Girona nou membre col·laborador de la Fundació Girona Est

Futbol social. El club és un dels impulsors d’un projecte social que gestiona equips de futbol per a nens i nenes en els barris que formen el sector Girona Est

El Girona ha anunciat que passa a ser un dels membres col·laboradors de la fundació Girona Est. D’aquesta manera, el club blanc-i-vermell reforça la seva vinculació amb la signatura d’un conveni per seguir treballant en el projecte de l’Escola Esportiva de futbol Girona Est.

L’entitat de Montilivi és un dels impulsors d’aquesta escola esportiva, un projecte de caire social que gestiona equips de futbol per a nens i nenes de Vila-roja, Font de la Pólvora, Sant Daniel, Mas Ramada i la Creueta. Aquesta escola forma part d’una acció vinculada a l’esport però també té un caràcter social en el qual es promouen els bons hàbits i els valors de l’esport per tal que aquests arribin a les famílies i els nens.

En la signatura de l’acte hi han assistit el president del Girona, Delfí Geli, i el president del patronat de la fundació, Jaume Sanabras. En l’acord hi ha establert que Geli passi a formar part del consell de la fundació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)