Girona

Un escenari distint

A Juanpe, reintegrat recentment a l’equip després de perdre’s una volta sencera per lesió, li toca competir per un lloc en el consolidat eix defensiu format per Bueno i Bernardo

El central continua amb dolor i necessita temps per acabar-lo de superar i afinar-se

Des que l’estiu del 2016 Juanpe va aterrar al Girona, sempre ha estat un fix a l’eix de la defensa del conjunt blanc-i-vermell. Ja fos en línia de tres o de quatre, el lloc del central canari en l’alineació mai s’havia discutit i, amb les lesions respectant-lo, era un dels futbolistes que més minuts acabaven acumulant. Aquest curs, però, s’ha trobat un escenari distint. Lesionat en la jornada 1, no va tornar a la competició fins a la jornada 25, més d’una volta després, i amb l’eix defensiu que formen Santi Bueno i Bernardo consolidat, no s’entreveu que ho tingui fàcil per entrar en l’onze. “És una parella que pràcticament no es coneixien perquè quan Berni [Bernardo] era aquí, Santi [Bueno] era al filial, però s’han complementat molt bé. Fins ara l’equip està creixent des d’allà. Estan donant confiança al bloc i esperem que segueixi així”, va indicar ahir Juanpe, en una roda de premsa, conscient que el duo té crèdit.

El defensa, doncs, haurà de competir pel lloc amb algú a qui coneix bé, Bernardo, amb qui va compartir línia defensiva durant dues campanyes (2017/18 i 2018/19) a primera divisió, i amb un altre amb qui no ha jugat pràcticament mai, Bueno, inèdit el curs passat (2019/20), amb qui només va coincidir tres minuts de joc en l’última jornada de lliga. L’uruguaià és una de les novetats aquesta temporada. “Me n’alegro molt per ell”, va dir Juanpe. “L’any passat s’entrenava molt bé i no li acabava d’arribar l’oportunitat. Aquest any per diverses circumstàncies està jugant, està complint bastant bé i el mister li està donant confiança i continuïtat”, hi va afegir Juanpe. “Jo vinc d’una lesió, però abans a Ramalho, un jugador amb experiència, també li va guanyar els minuts i ara està creixent partit a partit. Hi ha central de futur per al club i és una bona notícia per a tothom”, va concloure.

Dues lesions

Juanpe ha disputat aquesta campanya tres enfrontaments –el de la primera jornada al feu de l’Sporting (2-0) i els dos que ha jugat des que va rebre l’alta, 30 minuts al camp del Mirandés (3-3) i 20 a Montilivi contra el Castelló (2-1)– i necessita rodatge per acabar-se d’afinar. A més, continua tenint dolor a la zona de l’última lesió. I és que el futbolista va encadenar dues lesions: la primera, un trencament muscular, just després del debut en la lliga, i la segona, quan ja estava recuperat d’aquesta i a punt de reaparèixer, al tendó d’Aquil·les. En total, quatre mesos i mig fora dels terrenys de joc. “L’última és una lesió complicada que requereix temps”, va reconèixer el jugador, que encara no està en un estat de forma òptim. “És cert que potser no em sento al cent per cent, perquè encara tinc molèsties. Em queda una mica per arribar al nivell que m’agradaria, però quan arriba el partit, amb la tensió, els dolors desapareixen”, va indicar.

No obstant això, Juanpe es veu en condicions per jugar els minuts que calgui. “Si l’entrenador m’ho diu, estaré preparat segur”, va explicar el central, amb ganes “d’ajudar l’equip”. Juanpe va explicar com ha vist l’evolució del grup des de fora, durant la seva recuperació: “L’equip ha anat creixent, no tan ràpid com esperàvem perquè tenim elements per fer un bon any, però cada cop el veig millor. Esperem acabar bé i acostar-nos a dalt, que són les aspiracions que tenim tots”, va subratllar el defensa, que, en la línia del vestidor, es va alinear amb el discurs del “partit a partit” per afrontar el que queda de campionat. “La millor visió és fixar-nos en nosaltres. Si cada setmana anem sumant tres punts al final de campionat estarem allà. La lliga està dispersa, més que altres anys, però lluitarem per ser-hi. És difícil però crec que ens hi podem apropar”, va concloure.

EL PROTAGONISTA

És cert que potser no em sento al cent per cent, perquè encara tinc molèsties. Em queda una mica per arribar al nivell que m’agradaria
Bueno creix partit a partit. Hi ha central de futur per al club i és una bona notícia per a tothom
Juanpe Ramírez
CENTRAL DEL GIRONA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)