Espanyol

Abandona l’Associació de Clubs de Futbol Femení

Cisma. El club sol·licita la seva baixa per la manera d’actuar i les decisions adoptades per part de l’organisme. L’última, la querella presentada contra Luis Rubiales, president de la RFEF

L’Espanyol ha notificat a l’Associació de Clubs de Futbol Femení la seva intenció de ser baixa voluntària de l’organisme. La decisió presa pel club blanc-i-blau es produeix per la manera d’actuar de l’Associació davant la disconformitat amb la forma de procedir i les decisions adoptades sense la prèvia informació al club. Segons l’entitat, la gota que ha fet vessar la seva paciència ha estat la querella interposada al President de la RFEF, Luis Rubiales, per presumptes delictes de coaccions, amenaces i prevaricació administrativa presentada per l’Associació de Club de Futbol Femení i que l’Espanyol, segons la nota que ha fet aquesta tarda, no tenia constància.

En el seu comunicat, el club torna a insistir que el seu compromís amb el futbol femení és total. “Des del RCD Espanyol, que en aquest 2021 celebrem amb orgull el 50 aniversari del nostre equip femení, seguirem apostant, com fins ara, pel desenvolupament del futbol femení i mantenim intacta la nostra predisposició per seguir avançant en la seva professionalització de la mà d’institucions i organismes, davant dels quals recentment hem reafirmat aquest compromís”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)