Sabadell

L’Albacete, un termòmetre precís per a la salvació

Sabadell. Els arlequinats, que han ensenyat bones maneres contra rivals de la part mitjana i alta, necessiten provar si les seves possibilitats de permanència són elevades contra un rival directe

El Sabadell fa moltes jornades que es mou en una dualitat difícil de desxifrar. D’una banda, mostra un nivell futbolístic molt alt, aplaudit pels seus rivals, i que l’apropa sovint a les victòries. D’altra banda, la millora en el joc no es tradueix en la classificació on, si bé ha sortit del descens, l’excés d’empats no li permet enlairar-se i abandonar la zona de risc. Una bona part d’aquest bon moment l’ha ensenyat contra rivals de la part mitjana i alta de la classificació, de manera que el partit que disputarà avui contra l’Albacete a la Nova Creu Alta (19 h) servirà per saber si els senyals són positius o no.

Ni el Sabadell ni l’Albacete han amagat durant la setmana que el partit és clau. “És un partit molt important contra un rival directe. El tenim molt a prop i, si guanyem, l’allunyaríem i els de sobre ens veurien d’una altra manera. És un dia important”, admet l’entrenador arlequinat, Antonio Hidalgo. La derrota contra l’Espanyol (1-0) va ser interpretada de manera positiva, sobretot perquè l’equip va sotmetre el rival durant molts moments del xoc. I al davant tindrà un equip que ve de perdre els tres últims enfrontaments després d’haver-ne guanyat també tres de consecutius. “L’equip està igual que amb les tres victòries. Si ho analitzem, defensem bé. Tenim una línia bona. Estem en una situació compromesa però de la qual podem sortir”, afirma el tècnic visitant, Alejandro Menéndez.

Una de les claus del partit serà veure com rendeixen els jugadors de banqueta de tots dos equips, ja que tant el Sabadell com l’Albacete tenen baixes importants en l’eix defensiu. Grego Sierra és molt possible que no arribi al partit i s’afegeixi a la baixa d’Aleix Coch. Menéndez també haurà de refer de dalt a baix la seva rereguarda.

6 Partits guanyats 6

8 Partits empatats 6

12 Partits perduts 14

23 Gols a favor 17

30 Gols en contra 32

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)