Espanyol

De Tomás, dubte contra l’Sporting

Vicente Moreno no sap encara si podrà comptar amb el davanter ni amb Darder, per unes molèsties físiques.

La presència de Raúl de Tomás en el partit que jugarà l’Espanyol diumenge al Molinón contra l’Sporting (16 h) no és segura. Així ho ha confirmat el tècnic de l’Espanyol Vicente Moreno que ha admès que el jugador s’ha perdut alguns entrenaments durant la setmana tot i que deixa oberta la porta a que el davanter pugui entrar en la llista.

“Té unes molèsties però queda l’entrenament de demà. Ha tingut uns problemes durant la setmana però veurem com es troba. Hi ha altres companys que han deixat d’entrenar durant aquesta setmana i sempre prenem les decisió en funció dels metges i del que decideixi el jugador”, ha explicat Moreno en referència a Sergi Darder. El migcampista té problemes en els isquiotibials i podria ser baixa en el partit a Gijón.

Moreno ha explicat que el partit contra l’Sporting es decidirà a les àrees: “Són un gran equip. Com nosaltres, tenen un gran porter, una bona defensa i un gran davanter. Els dos equips controlem les àrees i el que hi passi serà determinant”. El tècnic també ha sortit en defensa de les crítiques cap a l’àrbitre balear, Varon Aceiton, que ha perjudicat aquesta temporada a l’equip des del VAR: “El conec de la meva etapa a Mallorca i és una persona excepcional. Estic segur que farà el millor arbitratge possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)