Espanyol

De Tomás, dubte per demà

Espanyol. El davanter ha arrossegat molèsties físiques durant la setmana i el seu entrenador deixarà per a última hora la decisió de fer-lo participar contra l’Sporting de Gijón

L’Espanyol no les té totes amb Raúl de Tomás. El davanter, segon màxim golejador de la competició, ha tingut molèsties físiques durant la setmana i la seva presència en el partit contra l’Sporting de Gijón és dubtosa. Així ho ha confirmat l’entrenador, Vicente Moreno, que deixarà per a última hora la decisió de fer-lo entrar.

“Té unes molèsties però queda l’entrenament de demà [per avui]. Ha tingut uns problemes durant la setmana però veurem com es troba. Hi ha altres companys que han deixat d’entrenar-se durant aquesta setmana i sempre prenem la decisió en funció dels metges i del que decideixi el jugador”, ha explicat Moreno en referència al davanter i també a Sergi Darder. El migcampista té problemes als isquiotibials i la seva presència tampoc és segura a El Molinón.

Per Moreno, el partit serà molt difícil pel domini que té l’Sporting a les àrees: “Són un gran equip. Com nosaltres, tenen un gran porter, una bona defensa i un gran davanter.” Però també defensa l’estat de forma dels seus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)