Girona

El dotzè lligat per a la temporada que ve

Amb la renovació de Ramon Terrats, el Girona continua treballant per enfortir el projecte de les pròximes temporades, que en cas de no assolir l’ascens a primera serà més complex que mai per les reduccions que tindrà en el límit salarial. En aquest sentit, el migcampista barceloní es converteix en el dotzè jugador que el club té lligat per a la temporada que ve –això no vol dir que tots tinguin assegurada la continuïtat, ni de bon tros– i se suma a una llista on hi ha una part important del nucli dur de la plantilla, amb jugadors com Juanpe, Calavera, Bernardo, Samu Saiz o Stuani. A més, en firmar fins al 2024 Ramon Terrats passa a tenir el contracte més llarg de tota la plantilla, igualant-se amb Santi Bueno.

En canvi, en el dia d’avui hi ha deu peces més que es desvincularien del club el 30 de juny. Sis d’ells són Franquesa, Monchu, Yoel Bárcenas, Yan Couto, Nahuel Bustos i Pablo Moreno. Els tres primers tenen una opció de compra obligatòria en cas d’ascens, mentre que els tres últims venen del City, així que podrien continuar al Girona si els dos clubs i els jugadors ho veuen positiu. Dos casos més són els de Luna i Cristóforo, que van arribar aquest estiu i tenen un any més de contracte opcional. Els dos últims que acaben contracte al juny i amb qui el Girona s’haurà d’asseure a negociar tant sí com no si els vol retenir són dues peces importants com Juan Carlos i Aday.

EL SOSTRE

Fins al 2021
Juan Carlos
Aday
Luna*
Cristóforo*
* Amb opció a un any més
Fins al 2022
Juanpe
Calavera
Gumbau
Mamadou Sylla
Ibra Kebé
Fins al 2023
Ortolá
Bernardo
Samu Saiz
Valery
Stuani
Fins al 2024
Santi Bueno
Ramon Terrats
Cedits
Franquesa
Yan Couto
Monchu
Yoel Bárcenas
Nahuel Bustos
Pablo Moreno
Terrats s’iguala amb Santi Bueno com el jugador amb el contracte més llarg al club
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)