Girona

La renovació esperada

Ramon Terrats amplia el seu contracte amb el Girona tres temporades més

El jugador, de 20 anys, tindrà fitxa del primer equip el curs vinent

Era una de les notícies més esperades per la parròquia blanc-i-vermella i ahir es va oficialitzar: Ramon Terrats va renovar amb el Girona i va ampliar el seu vincle tres anys més. “És un dia molt especial tant per a mi com per a la meva família. És un moment molt important en la meva carrera”, va remarcar el futbolista, també ahir, en paraules als mitjans oficials del club gironí. El migcampista, doncs, queda lligat fins al 2024 amb un contracte sobre el qual l’entitat de Montilivi no ha ofert més detalls tret d’afegir que l’acord preveu que, a partir de la campanya vinent, el futbolista, que llueix en aquesta el dorsal 27, ja tingui fitxa del primer equip.

“Fer aquest pas en el futbol professional i que sigui aquí, on em sento com a casa des del primer dia, em fa sentir molt content i molt orgullós”, va dir el jugador, la sensació de la temporada en el Girona. I és que Terrats, de 20 anys, ha irromput amb força després de promocionar des del filial, en el qual va aterrar aquest estiu, procedent del Sant Andreu, per militar a tercera divisió. El mig centre, que ha ofert frescor a la medul·lar des del seu debut el mes de novembre, ja sigui de pivot defensiu amb dos interiors al davant o en el doble pivot, ha exhibit visió de joc, conceptes i treball defensiu i una esquerra interessant, i, tot plegat, va fer veure al club que havia de renovar una vinculació que expirava aquest any. Després de setmanes de negociacions, sobretot la voluntat de continuar de Terrats, amb altres ofertes, va fer possible l’acord. “Soc molt jove i aquesta oportunitat la tenen molt pocs. El club m’ha ajudat molt, m’ha donat molta confiança i tant al filial com aquí, en el primer equip, tothom s’ha portat molt bé amb mi”, va indicar el barceloní.

En total, el futbolista, format a l’Europa i a la Damm, ha disputat vuit partits amb el conjunt orientat per Francisco; sis en la lliga –cinc de titular sumant 419 minuts– i dos en la copa– tots dos de titular sumant 195 minuts–, i en les últimes jornades s’ha convertit en un fix al mig del camp, juntament amb Monchu i Gumbau. “Haig d’anar a poc a poc. Tinc molta il·lusió per continuar treballant, millorant i mirar cap al futur”, va explicar. “Estic molt tranquil. No sento cap tipus de pressió. A casa sempre m’han ajudat molt en totes les situacions i també aquí els companys, el cos tècnic i també la gent del filial. Tothom et dona punts de vista diferents i de tot se n’aprèn”, va reflexionar Terrats, radiant: “És un moment per disfrutar, amb 20 anys, poder estar on estic i complir aquest somni.”

Fer aquest pas en el futbol professional i que sigui aquí, on em sento com a casa des del primer dia, em fa sentir molt content i orgullós
Estic molt tranquil. No sento cap tipus de pressió. A casa sempre m’han ajudat molt en totes les situacions i també aquí
És un dia molt especial tant per a mi com per a la meva família. És un moment molt important en la meva carrera
Soc molt jove i aquesta oportunitat la tenen molt pocs. El club m’ha ajudat molt. Tothom s’ha portat molt bé amb mi
419
minuts
acumula Terrats en la lliga. El migcampista ha participat en sis jornades i ha estat titular en cinc d’aquestes.
27
el dorsal
que porta Terrats aquest curs i que en el pròxim aparcarà. En lluirà un entre l’1 i el 25 (amb l’1 i el 13 descartats).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)