Espanyol

RDT, baixa per a Gijón

Contratemps. Vicente Moreno ha de prescindir del pitxitxi per jugar demà contra l’Sporting i no l’ha inclòs en la llista de convocats per les seves molèsties a la cama dreta

Important contratemps de l’Espanyol que no comptarà pel partit de demà a Gijón amb la presència de la seva arma i referència ofensiva: Raúl De Tomás. El futbolista ha estat notícia en les últimes hores per les molèsties que arrossegava a la cama dreta. Vicente Moreno avisava ahir que no calia posar-se alarmistes, però, el cert, és que el tècnic de Massanassa ha preferit no arriscar amb la presència del punta madrileny, autor de 15 gols, pel partit de demà a El Molinón. El preparador prefereix donar descans al davanter i que es recuperi de les seves molèsties i, de retruc, evitar una recaiguda severa que el faci perdre diversos partits. És evident que si fos l’últim partit de lliga, Vicente Moreno s’hauria arriscat en fer-lo entrar en la convocatòria i donar-li minuts. En tot cas, aquesta baixa obre la possibilitat de veure a Dimata en l’onze titular o bé apostar per un davanter més dinàmic com pot ser Wu Lei.

La llista de convocats completa és la següent: Oier, Pedrosa, Cabrera, Calero, Lluís López, Wu Lei, Fran Mérida, Puado, Darder, Diego López, Melendo, David López, Dídac, Dimata, Vadillo, Keidi Bare, Vargas, Embarba, Pol Lozano, Óscar Gil, Ángel Fortuño, Nico Melamed y Max Svensson.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)