Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Ser tots ens farà forts”

Francisco Rodríguez recorda el duel de la primera volta contra el Fuenlabrada, que va enxampar el Girona amb tot per fer –i amb la segona derrota en dos partits– un dia abans del tancament del mercat. “Va ser un dels meus pitjors dia a Girona. L’endemà es tancava el mercat i hi havia molts jugadors que sabíem que l’endemà marxarien, com Jairo, Granell i Alcalá. No vam estar encertats i vam perdre”, relatava l’entrenador. “És un partit totalment diferent. Veig l’equip fort mentalment i endollat com si el duel a Fuenlabrada fos l’últim. Tant de bo puguem aconseguir la victòria.” A més de l’impuls de la victòria contra el Castelló –“Quan un equip guanya, la setmana sempre és diferent”–, el tècnic agraeix la recuperació de futbolistes com Pablo Moreno, Luna i Aday. Només Valery es perd la visita al Fernando Torres: “Per l’entrenador, recuperar jugadors és fonamental. La competitivitat és màxima i s’anirà notant cada cop més. Ser-hi tots ens farà ser més forts.”

Francisco espera un partit de molta exigència aquest migdia. “El Fuenlabrada és un equip que fa les coses bé. Va canviar l’entrenador, en va arribar un altre amb molta experiència [Oltra] i continua jugant d’una manera semblant però amb detalls diferents. És un equip perillós. El camp potser no estarà gaire bé, però ens hi hem d’adaptar.” Com la setmana passada, el Girona trobarà un equip que ha canviat d’entrenador. “Amb Sandoval tenien molt clar el joc directe, sobretot amb els puntes, i era molt dinàmic en camp contrari. Ara potser fan una mica més de joc de combinació, a partir de trobar Cristóbal, i tenen laterals profunds. També són forts en l’estratègia.”

El Girona necessita una bona ratxa de resultats per aspirar a atrapar la zona de play-off d’ascens. “Els equips que són a dalt han encadenat victòries. Nosaltres encara no som en aquest escenari. Si guanyem, serà una dinàmica bona, però per aconseguir-ho haurem de treballar moltíssim”, va indicar el tècnic, que relativitza els gols encaixats en les últimes jornades: “Tothom voldria la porteria a zero, però si l’equip té arribada i marca gols, també s’ha de valorar. El més important és anar fent punts”. Francisco es va mostrar feliç per la renovació de Ramon Terrats: “Tots estem molt contents. Segueix el seu camí i és humil, però quan entra al camp té molta personalitat. Hem d’estar tots contents i que torni a ser el Ramon que tots coneixem, humil i treballador.”

EL FUENLABRADA

“Amb Oltra, el joc és una mica més de combinació. Hem de treballar moltíssim”

EL DUEL A GIRONA

“Va ser dels meus pitjors dies, amb homes a punt de marxar. Ara veig l’equip endollat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)