Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Cap rival que ve aquí té pausa amb la pilota”

Ni la imatge ni el resultat van ser satisfactoris ahir per al Girona al Fernando Torres. “No marxem contents”, va reconèixer Francisco en la roda de premsa telemàtica postmatx. “Sabíem on veníem i el partit que ens trobaríem”, va dir el tècnic d’un equip que va ser àmpliament superat durant bona part de l’enfrontament. El conjunt blanc-i-vermell amb prou feines va ajuntar-se en camp contrari amb la pilota i va ser sotmès gairebé constantment pel seu rival. “Hi ha hagut molta disputa, molt joc aeri, molta caiguda”, va indicar. “Per moments ens han guanyat els duels i ens han dut el partit al seu terreny”, va remarcar el preparador, que va explicar que el pla no era “jugar tot el partit al joc directe”: “Sabíem que seria complicat tenir possessió, volíem jugar en camp contrari i hem tingut moments abans del seu gol que ens hem trobat bé, però ens ha faltat tenir més accions d’àrea”, va expressar l’entrenador, que, no obstant, va enaltir la “dificultat” del camp. “ Cap rival que ha jugat aquí ha tingut claredat ni pausa per tenir la pilota, perquè ells pressionen bé. A més, el terreny de joc s’ha assecat aviat i no ha facilitat una bona circulació”, va assegurar. “Ens han fet patir, però això és el que toca a Fuenlabrada i a segona divisió A en moltes fases dels partits”, va completar.

En aquest sentit, va justificar l’opció per un mig del camp més tècnic, amb Terrats, Monchu i Gumbau, al davant d’homes més físics com Cristóforo i Ibra, que podien haver estat més fructífers en aquest context. “Volíem jugar en camp rival i Monchu i Gumbau, a més, tenen un rendiment físic que és dels millors de la categoria; són agressius i van bé a la segona jugada, i hem decidit que juguessin ells. I després tenim Terrats, que és superequilibrat i defensivament també és molt intel·ligent”, va subratllar.

Finalment, no va amagar la decepció que li va causar no sumar un triomf que hauria permès al grup que dirigeix apropar-se als llocs de play-off. “Els tres punts haurien estat molt importants. El resultat del Rayo ens permetia acostar-nos a aquest sisè lloc, però si no enllacem victòries és impossible”, va advertir.

Oltra: “Perdem dos punts”

El tècnic rival va mostrar-se “orgullós” de la versió oferta per l’equip que entrena: “El que ha vist el partit és conscient que l’equip superior ha estat el Fuenlabrada. Hem estat millor que ells. Crec que hem perdut dos punts i hem estat mereixedors de la victòria.”

EL RIVAL

“Ens han fet patir, però això és el que toca a Fuenlabrada i a segona A”

EL ‘PLAY-OFF’

“Eren tres punts molt importants. Si no enllacem victòries, és impossible”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)