Espanyol

Vicente Moreno: “No estem contents, veníem pels tres punts”

Els vestidors. “Quan millor estem jugant no trobem el premi del triomf però cal insistir i, al final, el futbol et dona el que mereixes. Hem fet un bon partit, però sense el premi de la victòria”, ha dit el tècnic blanc-i-blau

Vicente Moreno no s’ha mostrat satisfet per l’empat del seu equip a El Molinón. Un resultat que ha deixat fred al tècnic de Massanassa pels mèrits fets pels seus deixebles. “Parlar de mereixements en futbol és difícil. L’equip ha sortit de manera clara i decidida pel partit i hem trobat el gol aviat, però amb poc hem rebut l’empat i és difícil de digerir. Ens hem refet i, en la segona part, hem estat superiors. Hem tingut ocasions per sumar els tres punts”, ha valorat el preparador blanc-i-blau. “No estem contents, veníem pels tres punts. Però cal posar l’empat en valor. No és fàcil de fer el partit que hem fet tot i no tenir el premi esperat que buscàvem”. En aquest sentit, Moreno s’ha lamentat que el futbol desplegat al llarg del curs no tingui més premi. “Si fem un balanç de la temporada una cosa és el que es diu i el que és. Hem fet molts més partits com el d’avui en el que no hem guanyat, però, en els últims partits, quan millor estem jugant no trobem el premi del triomf, però cal insistir i al final, el futbol, et dona el que mereixes. Hem fet un bon partit però sense el premi de la victòria. Ara hem de fer bo aquest punt guanyant divendres” i ha afegit: “Som dels que fem ocasions, tirem més a porteria, juguem més en camp rival... fem moltes coses, però això va a ratxa i malgrat la qualitat que tenim no es converteix en gol.

Per últim, Vicente Moreno ha parlat dels dos homes propis del partit. Primer Óscar Melendo, de nou en un onze titular després de dos mesos. “Óscar ha fet un molt bon partit. Ha estat a l’espera i preparat per quan havia d’entrar i donar el nivell que ha donat avui. Estic content per ell i s’ho mereix” i també de Dimata, titular avui, per la lesió de Raúl De Tomás. “Dimata no ho tenia fàcil, per l’equip que hi havia al davant, i després en l’àmbit físic. L’hem estirat fins als 70 minuts i ens fixa els centrals. Ha acumulat 70 minuts i seguirà millorant” i també de la recuperació de Raúl De Tomás. “No té res greu i està bé de salut. Espero que pugui estar aquesta setmana tot i que pensava que estaria aquesta. I si no hi arriba, doncs per la següent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)