Girona

El protagonista

Juan Carlos

Salvador habitual

“Hem de seguir en una línia estable de pensament i de treball. Queden moltes jornades”

“El porter que ha fet les aturades en aquest partit ha estat Juan Carlos.” El tècnic del Fuenlabrada, José Luis Oltra, explicava així la seva visió del partit; per ell, l’actuació del guardià de la porteria del Girona va ser un dels principals motius pels quals no van guanyar i, segurament, tenia raó. I és que el sentinella blanc-i-vermell va ser, una vegada més, i ja és habitual aquesta campanya, el salvador de l’equip. Juan Carlos va emergir durant el partit amb intervencions meritòries, sobretot una en la primera part en què, amb 0-1 en el marcador, va negar el gol a Nteka amb una aturada espectacular en un xut a boca de canó. El porter, que també es va mostrar sobri en la multitud de córners i faltes laterals que va penjar el Fuenlabrada, viu un moment dolcíssim.

“Avui era un dia per posar-se el vestit de treball i fer poques floritures. Un partit més de segona, que es decideix en els petits detalls, petites coses que hem de millorar i corregir”, va dir al final del partit, tot analitzant l’empat. “Hem de seguir en una línia estable de pensament i de treball. Queden moltes jornades i hem de continuar lluitant perquè, mentre hi hagi possibilitats, no hem d’abaixar els braços”, va indicar. “Hem aconseguit un punt. La categoria és molt igualada i pràcticament no hi ha distinció entre equips, excepte els de la zona alta, que estan marcant la diferència. Hem de ser humils i afrontar aquesta situació treballant, per poder ser en el lloc que tots volem quan arribi l’hora de la veritat”, va remarcar el dorsal 1 del Girona, que va provocar un ensurt en els primers compassos del matx quan va haver de ser atès sobre la gespa i fins i tot va sortir Ortolá a escalfar-se. “Estic bé”, va assegurar per aclarir que no es tractava de cap molèstia muscular ni òssia, sinó de malestar general. “Els horaris són una mica complicats. A vegades no saps si menjar, perquè l’hora és una mica estranya, i també feia una mica de calor”, va dir el sentinella, que es va recuperar prenent una barreta energètica i aigua. “M’he refrescat una mica, l’equip també ha agafat aire, i de seguida m’ha passat. Ara em trobo perfectament”, va assenyalar.

90
minuts
3
aturades
1
gol encaixat
17
passades llargues completades
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)