Girona

Terrats: “Hi havia el Madrid però tenia clar que volia seguir aquí”

El migcampista del Girona ha parlat en l’acte de la seva renovació fins el 2024

Ramon Terrats ha parlat avui en roda de premsa després de la seva renovació fins el 2024. L’han acompanyat el president Delfí Geli i Quique Cárcel, que més tard, atendrà als mitjans sol.

Els motius per seguir al Girona

“La confiança que m’han donat i les ganes que teníem tots de quedar-me a l’equip. Tinc moltes ganes de fer-ho bé, d’aportar a l’equip. Des del primer dia em sento com a casa. A més, tinc la família i els amics aquí mateix i això també és un punt molt important. Agreixo al club aquesta oportunitat”.

Quines ofertes va tenir

“Rebre ofertes sempre és un orgull. Hi havia el Madrid, però jo vaig tenir clar que sempre em vaig voler quedar aquí, li vaig dir al Quique i als meus agents”.

Com assimila ser un dels fixos

“De moment soc jugador del filial. Ara em toca viure aquesta part de ser titular amb el primer equip. A l’equip el trobo bé, amb els ànims bé. He jugat pocs partits a segona divisió A i he pogut veure que tots els partits son molt difícils. Hem d’anar partit a partit”.

Després de debutar a Saragossa

“Molt tranquil. No tenia la preocupació d’estar en el primer equip. El temps posa el temps a cadascú on ha d’estar. El filial necessitava la meva ajuda. És un moment molt important pel filial perquè seria molt important pujar a segona B tan pel club com pels jugadors. No em preocupava res. Anava al dia a dia, disfrutant de tots els entrenaments del primer equip, perquè potser hi hauria un dia no hi podria tornar. Ho vaig viure molt tranquil.”

Francisco

“M’ha donat confiança. Estic molt agraït. Guanyar-te la confiança d’un entrenador que fa dos mesos no et coneixia és molt difícil. Ell confia amb mi, jo amb ell i també amb tot l’equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)