Espanyol

“Aquest equip surt sempre a guanyar”

Espanyol. Keidi Bare defensa la mentalitat de l’equip de Vicente Moreno més enllà de moments en què els resultats no acompanyen

No deixar-se portar per les inèrcies puntuals i mantenir sempre una mentalitat ferma. La mateixa fórmula que ha reclamat des del primer dia Vicente Moreno, la intenta dur a terme el migcampista de l’Espanyol Keidi Bare, que, més enllà d’una ratxa un pèl irregular del conjunt blanc-i-blau (ha sumat 8 dels últims 18 punts en joc), considera que estan en la línia correcta per intentar assolir el desitjat ascens a final de temporada. “Aquí el més important és que l’equip està fent les coses bé, que la mentalitat amb què surt al terreny de joc cada partit és la de guanyar. Després els resultats poden ser diversos, però nosaltres estem creixent cada dia”, va manifestar ahir en una roda de premsa el migcampista albanès, que, després d’un inici de temporada en què li va costar entrar a l’onze de Vicente Moreno, s’ha acabat guanyant un lloc.

Bare, que va destacar de l’Oviedo, pròxim rival de l’Espanyol, que es tracta d’un rival “que té molta qualitat”, va explicar a la sala de premsa que està intentant moderar l’ímpetu amb què sol actuar en el terreny de joc. “He treballat molt perquè no m’ensenyin tantes targetes grogues. Era molt important per a mi, perquè entenc que era negatiu per a l’equip. Jugo en una posició en què hi ha molt de contacte i és difícil, però ho he aconseguit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)