Espanyol

Vicente Moreno: “Tots els partits són d’alt risc”

La prèvia. “Estem en un moment de la temporada que l’important és guanyar”, ha dit el tècnic que ha evitat parlar dels àrbitres i està pendent de l’estat físic d’Óscar Gil i RDT pel duel de demà contra l’Oviedo

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa per valorar la prèvia del partit de demà on l’Espanyol jugarà davant de l’Oviedo. Un duel on l’Espanyol enceta el mes de març on jugarà cinc partits de lliga davant equips de la zona mitja i baixa i que marcaran el seu futur pròxim en la competició. El tècnic només es posa com a límit en el calendari el duel de l’Oviedo. “Com diu Simeone, anem partit a partit. Si ho fa tot un Atlético perquè no ho podem fer nosaltres”, ha apuntat el tècnic de Massanassa que estarà pendent, fins a última hora de l’estat fisic de RDT i Óscar Gil. La lliga entra en el tram final. 15 jornades on Vicente Moreno no vol sentir a parlar de partits fàcils o calendari benigne. “Per a mi tots els partits són d’alt risc”, ha advertit tot i que veu el seu equip amb la mentalitat i les aptituds tàctiques i físiques per afrontar la recta final de curs”.

LESIONATS.

“En el cas de Raúl ja vam dir que tenia un petit problema i pensàvem que podia arribar al partit. El problema és que la setmana és curta, tenim dos dies menys, i caldrà decidir que fem. Avui ha fet alguna cosa amb el grup però és poc. També hi ha Vadillo, amb alguns problemes, Òscar que també està amb problemes i no ha entrenat tota la setmana. Caldrà decidir de manera conjunta amb els metges i veure que fem. Hi ha uns quants jugadors amb problemes i ens agradaria tenir a tots disponibles. Si no estan uns jugaran d’altres”.

ARBITRATGES.

“No tinc res a dir, ens hem de centrar en el treball i preparar el partit que tenim i en això ocupem tota l’energia”.

SUPLENTS I UNITAT B.

“És molt important els jugadors que apareixen des de la banqueta i tots tenen el seu moment. Sí que estan aportant. Uns més i uns menys. Tenim molts jugadors que, quan entren, aporten. Hi ha el cas de Nico, que feia setmanes que era titular, i l’altre dia ens va aportar i va estar a punt de donar-nos la victòria. Són tots molt important i així s’ha de sentir independentment del rol que tingui cada setmana”.

CALENDARI.

“Em marco l’objectiu del pròxim partit. Ara ens arriba un equip com l’Oviedo que és un històric. Conec l’entrenador, que el vaig tenir quan era jugador. No és un partit assequible, a priori. Tots els partits sempre són difícils i més amb un equip com l’Oviedo. Només tinc el cap ficat en el duel davant l’Oviedo: partit a partit. Per mi tots els partits són d’alt risc. És un partit molt difícil i recupera tots els jugadors disponibles”.

OVIEDO.

“Han canviat ells i nosaltres. I els dos equips ara estem millors. No sé què passarà demà”.

DOMINAR.

“He vist molts partits a casa on hem estat dominadors, però els resultats han estat molt ajustats i això fa créixer el teu rival. No hem convertit accions de domini en el marcador. Estem en un moment de la temporada que l’important és guanyar”.

ESTAT MENTAL DE CARA AL FINAL DE CURS

“L’equip està preparat i hem de confiar en aquests jugadors. Ara no has de repetir moltes coses i s’ha agafat automatismes”.

RDT.

“No hi ha cap jugador que sigui igual a un altre i hi ha mecanismes que han de sortir, sigui quin sigui, els jugadors que estigui”.

DECISIONS ARBITRALS.

“Jo com a entrenador empatitzo molt amb l’àrbitre i soc molt respectuós”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)