Girona

Stuani i Yoel Bárcenas, a les llistes d’Uruguai i Panamà

Es perdrien el partit de la jornada 31 contra l’Albacete a Montilivi

Arriba el març i tornen els partits internacionals, cosa que vol dir problemes pel Girona en forma de baixes. En aquest cas la finestra de partits internacionals serà l’últim cap de setmana del mes i els gironins ja saben que per rebre la visita de l’Albacete en la jornada 31 en principi no podran comptar amb Yoel Bárcenas i Stuani, que han entrat en les llistes de les seves seleccions per jugar la fase de classificació pel Mundial de Qatar 2022, tot i que en el cas de la selecció uruguaia es tracta de moment d’una primera llista amb 35 noms que s’ha de reduir a 23. En cas que Stuani acabi entrant en aquesta llista significaria el retorn del davanter amb la seva selecció un any i mig després, i és que en totes les últimes cites no hi ha pogut anar per culpa del judici del Llevant-Saragossa i els problemes físics que ha patit aquesta temporada. Amb l’Uruguai Stuani s’enfrontaria la matinada del dissabte 27 a l’Argentina i la matinada del dimecres 31 a Bolívia a casa.

En el cas de Yoel Bárcenas, que ja està dins la llista definitiva, el Girona el podria recuperar uns dies abans, i és que el panameny s’haurà d’enfrontar a la selecció de Barbados el dijous 25 i a la selecció de Dominica el diumenge 28.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)