Espanyol

Destrempada davant l’Oviedo (1-1)

2a divisió. Els blanc-i-blaus enceten el març amb un punt a la butxaca. Els locals s’han avançat amb gol de Melendo però ha aixecat el peu l’accelerador. L’expulsió de Dídac (38’) ho dinamita tot i Nahuel fa l’empat

Espanyol 1 Oviedo 1

ESPANYOL:Diego López; Lluís López (Nico Melamed, 83’), David López, Cabrera, Dídac Vilà; Keidi Bare, Sergi Darder (Pol Lozano, 91’); Embarba (Calero, 45’), Melendo (Dimata, 70’), Puado; Raúl de Tomás (Wu Lei, 91’).OVIEDO:Femenías; Juanjo Nieto, Grippo, Bolaño, Lucas Ahijado (Nahuel, 63’); Edgar González, Tejera (Mossa, 91’), Sangalli, Borja Sánchez (Obeng, 78’); Javi Mier (Borja Valle, 45’), Rodri (Blanco, 63’).GOLS:1-0 (9’) Melendo; 1-1 (67’) Nahuel.ÀRBITRE:Trujillo Suárez T.G.: RDT (46’); Lucas (52’); Sangalli (77’) Grippo (82’); T.V.; Dídac (38’) .

L’Espanyol camina com els crancs. Quan sembla que ha d’agafar velocitat per certificar la seva zona de privilegi decideix fer-se l’harakiri i signar un partit gris on s’ha desintegrat tot solet. El primer quart d’hora ha estat lluminós, amb un futbol dinàmic, ràpid i, per moments, elèctric. El premi ha arribat ràpid amb un gol de Melendo aprofitant un refús a xut de RDT. Gol matiner, al cap de nou minuts, i que ha deixat entreveure un partit plàcid, o si més no, còmode. Res de res. El gol ha donat pas a un equip conservador i carregat de gasiveria. Conservador fins a l’extrem i donar-li peixet al seu rival. El duel s’ha recargolat amb l’expulsió de Dídac a instàncies del VAR (38’). Expulsió, potser rigorosa, per inflamada per les actuacions arbitrals viscudes al llarg de la temporada. Però no és cap excusa per un Espanyol que ha de demostrar més i sempre es queda a mig camí. Té potencial però no el desplega. Qui sap si per timidesa o bé per premeditació.

Les debilitats de l’Espanyol han estat evidents i l’Oviedo ha pescat l’empat amb un golàs de Nahuel i, fins el final, ha acaronar la victòria. Al final, vist l’espectacle dels locals , el punt es pot donar per bo però és, del tot insuficient. per alimentar les opcions d’ascens directe. Una lluita cruel on Mallorca, Almeria i Leganés voldran aprofitar la relliscada dels catalans. I és que el partit fet avui per l’Espanyol és d’aquells regals que costen car per un equip que ha de retornar a primera. Destrempada general per la parròquia blanc-i-blava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)