Girona

Francisco: “Veig poques debilitats i moltes virtuts a l’Almeria”

El porter Ortolá és l’única baixa per rebre demà l’Almeria

El Girona rep demà a Montilivi (21h) l’Almeria, que prendrà el segon lloc a l’Espanyol si s’endú els tres punts. Francisco té un bon balanç contra l’equip de la seva terra (tres victòries el curs passat i un 0-0 acabant amb vuit en la primera volta d’aquest) però no en pren cap com a referència. “Són partits molt diferents. Ells estan en una molt bona posició, amb una plantilla fantàstica i fent molt bé les coses. Nosaltres no estem fent el nostre millor joc, tot i haver tret 5 punts dels últims 9. Si millorem col·lectivament quant a joc ofensiu, podem tenir millors resultats”, ha explicat l’entrenador del Girona, que té l’única baixa del porter Adrià Ortolá.

Un rival molt fort

“L’Almeria és un equip molt versàtil, amb futbolistes de molt nivell. És un equip preparat i molt ben treballat. Li veig poques debilitats i moltes virtuts.”

Més joc ofensiu

“No ens hem de prendre el partit de Fuenlabrada com a referència, perquè allà els costa a tots els equips, però sabem que hem de millorar. Falta una mica més d’inici en el joc i ser més valents per dur la pilota a camp contrari. Hi ha moments que estem utilitzant massa joc directe amb Stuani”.

Umar Sadiq

“La van encertar plenament. És un jugador que està marcant diferències, que tot i la seva alçada té qualitat tècnica, i molts recursos.”

Amenaçats de sanció

“En tenim molts, però ara no ens podem guardar res. Hem de posar els que entenem que estaran millor per al partit de demà, i després ja ens adaptarem”.

Un any sense públic

“No t’hi acostumes. Ho és tot. Venir a l’estadi, no poder ni estar junts al vestidor...Tot es viu de manera diferent, com passa a la societat. El futbol, sense aficionats, perd moltíssim. Però és el que ens toca”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)