Sabadell

Reptes més confortables

Sabadell. Els arlequinats tornen a la carretera, on s’han trobat més còmodes: hi han sumat el 55% dels seus punts en la lliga

Els punts continuen sent obligatoris per al Sabadell, que intenta superar la crisi de resultats amb la seva força a domicili. Els arlequinats han sumat 15 dels 27 punts fins ara lluny de la Creu Alta on se senten més còmodes, no només pels resultats, sinó per la línia de joc mostrada fins i tot a l’RCDE Stadium.

El duel d’avui a Màlaga suposarà la tornada del Sabadell a la rutina de lluita per la possessió de la pilota, un escenari on es troba més còmode que no pas quan el rival la hi deixa voluntàriament i l’espera a la seva pròpia àrea. A més, l’equip d’Antonio Hidalgo vol traslladar l’acció a l’àrea rival, on l’equip es mostra més feble. “En alguns partits hem fet més que el rival, però això va de guanyar. Necessitem fer més coses. Més coses en les dues àrees, sobretot en la rival”, explica Antonio Hidalgo. Els números a casa del Màlaga –és el tercer pitjor local de la lliga– reforcen les possibilitats dels vallesans, però l’equip no es vol refiar. “Ells tenen bon equip i voldran guanyar-nos”, diu Hidalgo.

9 Partits guanyats 6

7 Partits empatats 9

11 Partits perduts 12

24 Gols a favor 26

33 Gols en contra 30

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)