Sabadell

Les males sensacions s’accentuen en una nova derrota

.

Màlaga 2 Sabadell 0

MÀLAGA:Juan Soriano; Ismael (González, 73’), Juande, Mejías, Matos; Joaquín (Benkhemassa, 80’), Luis Muñoz, Escassi, Rahmani (Julio, 89’); Caye (Larrubia, 89’) i Jozabed (Cristo, 80’).SABADELL:Mackay; Víctor García (Héber Pena, 67’), Óscar Rubio, Jaime (Edgar, 80’), Juan Ibiza, Cornud; Undabarrena (Ángel, 56’), Boniquet; Juan Hernández (Álvaro Vázquez, 67’), Stoichkov (Aaron Rey, 55’) i Guruzeta.GOLS:1-0 (67’) Luis Muñoz. 2-0 (94’) Luis Muñoz, de penal.ÀRBITRE:Ortiz Arias.T.G.:als locals Mejías, Luis Muñoz i Escassi; al visitant Víctor García.PÚBLIC:sense públic a La Rosaleda, a porta tancada.

El Sabadell continua en una mala ratxa que el deixa en les posicions més delicades de la classificació després de perdre contra el Málaga. L’equip d’Antonio Hidalgo, a més, ha aparcat les bones sensacions que havia deixat en partits anteriors.

El Sabadell ha començat molt bé el partit, portant la pilota a llocs on podia fer mal, com ara el joc entre línies d’Stoichkov que ha servit perquè Juan Hernández gaudís de la primera ocasió estavellant el seu xut a les cames d’un defensa. A poc a poc, el Málaga s’ha tret la son de les orelles i ha començat a inquietar Mackay: primer, en una ocasió desaprofitada per Luis Muñoz en una errada d’Undabarrena i després en una aturada del porter de Mackay, encertat en la sortida davant l’amenaça de Rahmani. La millor ocasió dels locals ha estat un cop de cap de Caye que el porter ha enviat a córner. El Sabadell també ha tingut algun apropament en el segon temps però no han cristal·litzat en ocasions remarcables, més enllà d’un xut d’Stoichkov a les mans de Soriano.

En el segon temps, l’equip arlequinat ha sortit amb la intenció de tenir més la pilota però les seves possessions eren massa curtes. Tot i això, una genialitat de Cornud ha provocat una ocasió molt interessant, mal executada per Guruzeta. El Màlaga continuava apropant-se amb molt perill, comprant totes les butlletes perquè li toqués el gol i aquest ha caigut en una centrada de Joaquín per la banda dreta rematada per Luis Muñoz al segon pal.

En els 30 minuts restants, el Sabadell no ha donat en cap moment la sensació d’ofegament al seu rival; la seva discontinuïtat s’ha accentuat amb els canvis i el canvi de sistema i només en una altra jugada aïllada ja en el temps d’afegit, Álvaro Vázquez ha pogut marcar el gol. Abans, el Málaga ha tingut un parell d’oportunitats per sentenciar però tampoc ha acabat de tancar el partit tot i que finalment ho ha fet en un penal sense sentit d’Ángel en la darrera jugada de l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)