Espanyol

Les noces d’or del femení

Espanyol. L’entitat blanc-i-blava ha anunciat diverses accions per la celebració del cinquantè aniversari del seu equip femení, una efemèride que es complirà el 21 de març

El proper 21 de març, l’Espanyol commemorarà els cinquanta anys del naixement de la seva secció femenina. En la celebració del Primer Torneig Quadrangular de Futbol Femení - Gran Trofeu Pernod, l’equip blanc-i-blau va estar representat per dones en un terreny de joc. Per aquest motiu, el club vol impulsar unes accions per recordar aquesta efemèride.

El club, doncs, presentarà un logotip que lluiran les jugadores del primer equip en diferents suports fins el final del present curs. En el logo hi haurà present les sigles, el número 50 i l’escut. D’altra banda, el dia 21 de març, el club emetrà un documental anomenat 50 anys en Femení. En el documental, es repassa la història d’algunes de les jugadores més emblemàtiques del club que ha estat pioner en l’esport femení català.

Els jugadors del primer equip masculí desplegaran una pancarta en la jornada 30 de la segona divisió i en la jornada 24 de la primera divisió femenina, les jugadores lluiran el logotip del cinquantè aniversari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)