Espanyol

Embarba: “Ni molt menys estem en un mal moment”

Optimista. “Per a res estem en el pitjor moment de la temporada. Som autocrítics, potser els resultats no són els esperats, però la situació és molt favorable en vistes al tram final” diu un dels capitans

Embarba ha comparegut aquest matí per valorar l’actualitat de l’Espanyol. El club blanc-i-blau passa per un moment delicat després de caure a la tercera posició de la taula i veure’s fora dels llocs d’ascens directe. Tot i això, el davanter madrileny ha intentat insuflar optimisme malgrat els resultats irregulars de l’equip en aquest 2021 i, fins i tot, certa despreocupació. “Et diria que algun company ni tan sols sap que ara mateix anem tercers”. Un estat d’ingravidesa però que es viu amb preocupació per part de l’aficionat blanc-i-blau que veu com els darrers resultats fan perdre, de manera perillosa, el dinamisme de la primera volta. “Per a res estem en el pitjor moment de la temporada. Som autocrítics, potser els resultats no són els esperats, però la situació és molt favorable amb vista al tram final. Ni molt menys estem en un mal moment”. Un discurs tranquil però que xoca, de ple, amb el nerviosisme de la parròquia que veu com el seu equip només ha sumat nou punts en aquesta segona volta. “Soc un noi de futbol i jo també he sigut aficionat. És normal, veient la situació, la plantilla, el club i el que representem que hi hagi nerviosisme”, ha reconegut per incidir: “Demano tranquil·litat perquè ningú ascendirà al març. També ens identifiquem amb ells en la seva intranquil·litat. Vull dir-los que estiguin tranquils, que ens continuïn secundant. Nosaltres estem molt tranquils i confiats que l’objectiu s’aconseguirà”, ha reblat.

El madrileny, un dels futbolistes més importants de l’equip i que ja suma sis gols i vuit assistències, ha intentat fer un discurs proactiu i l’únic moment de crítica de la seva roda de premsa ha estat aquest: “Si ja no estem en llocs d’ascens directe és que no ho estem fent bé”

L’Espanyol està passant per un moment delicat i li pesa el seu posat conservador com es va veure en l’últim partit davant l’Oviedo. “El que cal fer és crear ocasions, crear joc. És qüestió d’actitud, de tenir més ambició en la seva àrea, en el seu camp, i confiar en això. Ho tinc claríssim. Entraran i guanyarem”, ha apuntat com a solució Embarba.

Per últim, el davanter s’ha autoconvençut de millorar els resultats en aquest tram final de temporada i fer el salt de l’ascens. Unes proclames característiques i escoltades ja des de fa un any i mig en les rodes de premsa. “La segona volta costa molt més sumar punts. Els de baix estrenyen per a salvar-se, també els de play-off, els d’ascens directe i veus que et queden menys partits. Però ja en la primera volta va ser complicat i l’equip ha fet un treball enorme per a estar on està. Volem estar a dalt i lluitar per l’objectiu. Estic convençut que ho aconseguirem”, ha rematat a tall de cloenda. Bones paraules, però, com sempre, el jutge final seran els resultats i la mesura de l’èxit o el fracàs del curs depèn de retornar a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)