Espanyol

Melamed: “Arriba l’hora de la veritat”

Confiat. “Veient la confiança que hi ha dins de la plantilla estic segur que estarem a primera la propera temporada”, ha dit el davanter que ha transmès un missatge de tranquil·litat a l’afició

L’Espanyol està en un moment clau de la temporada. Només queden 14 jornades per acabar la lliga i el neguit de l’afició és latent. L’equip de Vicente Moreno ha vist com ha caigut de la zona d’ascens directe després dels últims resultats. Els blanc-i-blaus passes per un moment irregular i això s’ha traduït en la suma de punts: 12 dels últims 27 des que ha començat aquest 2021. Tot i aquestes xifres, Nico Melamed es mostra convençut del treball que s’està fent i veu l’equip preparat per aquest tram final de lliga on cada punt que s’escapa és difícil de recuperar. “Sabem de la importància del tram en què estem, arriba l’hora de la veritat. Estem molt convençuts, treballem amb la mateixa humilitat de sempre, però amb un compromís major, si cal, per aconseguir l’objectiu”, ha explicat el jove del planter en declaracions als mitjans oficials del club.

Els pròxim partits calibraran l’estat de forma i anímic d’un equip que vol traslladar la bona sintonia i ambient que es viu dins del vestidor cap a fora. En aquest sentit, Melamed ha volgut reforçar la confiança dels aficionats. “Estem tranquils, però sabem el que pot donar l’equip i la confiança que tenim entre nosaltres. Volem transmetre tranquil·litat a l’afició perquè estem amb la mateixa ambició i, encara més, ara que arriba l’hora de la veritat”, ha sintetitzat el punta que té clar on vol i ha d’estar el pròxim curs. “El meu somni és estar a primera divisió. L’any passat van tenir un petit entrebanc, però veient com entrenem, la confiança que tenim dins del vestidor estic segur que estarem a primera”, ha apuntat de manera rotunda.

Ara, el jove futbolista ha passat en un segon pla. Ha perdut la seva condició de titular en benefici d’Òscar Melendo. Tot i retornar a la suplència, Melamed només té una cosa al cap: seguir treballant per progressar. “Són rotacions i decisiu i el que he de fer és treballar, tenir confiança i humilitat per tornar a fer-me un lloc en l’onze” ha conclòs el futbolista que sap que la suplència és un procés més en el seu projecte d’aprenentatge dins del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)