Espanyol

Vicente Moreno: “El que volem és ser primers”

La prèvia. “A l’Espanyol hi ha una exigència i cal conviure amb la pressió. Estem fastiguejats per no estar en llocs d’ascens”, admet el tècnic que confia en els seus jugadors. “Amb ells vaig a la guerra, són gent molt compromesa”

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí en roda de premsa per valorar el duel de demà contra el Mirandés. Els blanc-i-blaus busquen un triomf per recuperar la plaça d’ascens directe que ha perdut en la darrera jornada. Ara són tercers a un punt del segon, l’Almeria. Els blanc-i-blaus passen pel moment més delicat de la temporada pel que fa a resultats amb 12 punts sumats dels últims 27 possibles en joc. “Estem amb ganes de fer-ho millor en puntuació i volem sumar més del que hem fet en aquest últim tram”, ha indicat el tècnic que és conscient que ara cal ser forts psicològicament. “És el tram final i l’aspecte mental és molt important. Estic tranquil perquè els jugadors estan preparats”, ha dit el tècnic en una roda de premsa on moltes preguntes han anat enfocades sobre la pressió de l’equip per aconseguir l’ascens. “Cal conviure amb la pressió. Hi ha una exigència i convivim amb ella. Estem fastiguejats per no estar en llocs d’ascens, el que volem és ser primers. Volem ser millors en tot. Tenim gent molt compromesa i he estat en molts vestidors”, ha dit per afegir: “Sabem on estem, l’exigència i els objectius. Estem encantats perquè estem en un lloc molt gran com a club. Crec que això ens obliga a treure el millor de nosaltres. Tots voldrien estar en un equip com l’Espanyol. Tenim la sort de poder estar aquí i volem aprofitar l’oportunitat que tenim. No com una obsessió (per l’ascens) sinó com una oportunitat”. I també ha aprofitat la compareixença per mostrar la seva comunió amb els futbolistes. “El treball d’un entrenador no és només la parcel·la tècnica i tàctica sinó altres coses. Jo amb aquests jugadors vaig a la guerra i no tinc cap dubte. Quan acabi la temporada volem que la gent estigui orgullosa”.

D’altra banda, el tècnic ha parlat del Mirandés. “És un equip que porta fent bones temporades. És un equip que està fent bon treball i et fica les coses difícils si els vols guanyar”. El tècnic també ha defensat el joc de l’equip. “La idea és allargar el bon joc més temps possible, busquen l’excel·lència, però som els que més juguem en joc contrari, més xutem a porteria i això són dades objectives” tot i que espera millorar les dades en defensa i atac. “Hem rebut una sèrie de gols que són molts per les ocasions que ha creat l’equip. És important, per a nosaltres, al marge de concedir poques ocasions i que no es concretin les del rival. I tot el que generem es converteixi en més. El que busquem és aquest equilibri.

Per últim, ha confirmat que Óscar Gil, si no hi ha cap problema d’última hora, entrarà en la llista de convocats. “Óscar ha entrenat la part final de la setmana i, si no hi ha cap problema, entrarà en la convocatòria. Hi ha d’altres jugadors com Pol que s’ha portat un fort cop i el tindrem fora unes setmanes i Vadillo està amb molèsties” i també ha parlat del possible recanvi en el lateral dret si Gil no arribés a temps. “Omar té opcions de poder entrar, però hem de tenir en compte que és juvenil, però està preparat per entrar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)