Sabadell

Partits que dicten tendències

2a divisió A. El Sabadell s’enfronta a un rival directe per a la salvació amb l’obligació de recuperar el to per continuar creient en l’objectiu

El Sabadell no pot ajornar més una revifada en la classificació després de jornades en què l’equip, amb més o menys mereixements, no ha acabat d’arrencar. El partit que disputarà avui contra el Castelló ha de significar un punt d’inflexió en la temporada de l’equip arlequinat, ja que s’enfronta a un rival directe per a la permanència amb l’average en joc (1-1 en l’anada) i amb la necessitat de recuperar les sensacions que li han de permetre afrontar l’últim terç del curs en les millors condicions possibles.

El partit contra el Màlaga de la setmana passada va posar de manifest moltes mancances de l’equip d’Antonio Hidalgo. La més important, la presència en l’àrea rival, on l’equip comença a albirar problemes seriosos (un gol en els últims quatre partits). “Hem de veure com responem després d’una derrota”, explica Hidalgo: “Teníem bones sensacions abans del partit de Màlaga i no va ser el nostre millor partit, però hem treballat amb tranquil·litat durant la setmana.” El tècnic no descarta poder comptar per al partit amb Grego Sierra i Pedro Capó, que han tornat als entrenaments aquesta setmana, i també va fer una defensa a ultrança dels seus jugadors: “La vida és detectar qui són els teus i després donar-ho tot per ells. Hem tingut jugadors que anteposen l’escut al seu físic i per això hem d’estar amb ells i donar-los suport.”

7 Partits guanyats 6

5 Partits empatats 9

16 Partits perduts 13

27 Gols a favor 23

36 Gols en contra 32

LES REACCIONS

22 equips
sense propera
A Màlaga no va ser el nostre millor partit però hem treballat amb tranquil·litat durant la setmana
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)