Espanyol

Una reacció inexcusable

Espanyol. Carregat d’urgències, necessita guanyar a Anduva per rectificar la seva marxa irregular i no despenjar-se més de la zona d’ascens directe

L’Espanyol necessita reaccionar avui i signar un triomf a Anduva. La lluita per l’ascens és un cos a cos ferotge i qualsevol relliscada es paga cara. L’Espanyol ha sumat dos empats en les últimes dues jornades i, tot i haver sumat cinc partits sense perdre, això el penalitza; veu com l’inici irregular del 2021 li està passant factura en caure al tercer lloc i situar-se fora de l’ascens directe. Dotze punts dels últims 27 en joc, des de l’arribada del nou any, hi tenen a veure. El triomf contra el Mirandés és urgent per donar un cop sobre la taula i no allunyar-se de la zona d’ascens directe, que ara és a un punt que marca l’Almeria, però el lideratge ja s’enfila a sis amb el Mallorca.

La pressió és clara i l’exigència és gran en un club com l’Espanyol, que només es pot permetre tornar a primera. “Ara mateix no estem on volem, però crec en els jugadors al màxim. Treballem perquè al final de temporada tothom estigui orgullós del que hem fet”, va dir el tècnic blanc-i-blau, Vicente Moreno, que va fer una defensa aferrissada dels seus deixebles. “Amb ells me n’aniria a la guerra i on sigui”, va dir. “En el dia a dia veig futbolistes en els quals es pot confiar. Són gent molt compromesa i ho dic jo, que fa molts anys que entreno”, hi va afegir. Però l’exigència per assolir l’ascens hi és: “Hem de veure-ho com una sort i no com una obsessió. Sabem on estem i quina és l’exigència i estem encantats que sigui així. Estem en un club gran, tots voldríem estar en una entitat així.”

El Mirandés arriba ferit al duel d’avui després de la golejada encaixada contra l’Alcorcón. Els castellans estan fent un bon any i tenen possibilitats d’entrar en el play-off. “És un equip que et posa les coses difícils si el vols guanyar”, advertia Moreno sobre el Mirandés, que no disposarà dels cedits blanc-i-blaus Moha i Víctor Gómez per la clàusula de la por.

Per la seva part, el tècnic local, José Alberto López, sap que tindrà al davant un rival gegantí i això els motiva: “Harem de fer un partit pràcticament perfecte. Juguem contra un autèntic transatlàntic però estem convençuts que donarem guerra.”

11 Partits guanyats 16

7 Partits empatats 6

10 Partits perduts 6

27 Gols a favor 40

26 Gols en contra 18

LA PRÈVIA

Sabem on estem i quina és l’exigència i estem encantats que sigui així. Estem en un club gran
Vicente Moreno
entrenador de l’espanyol
Juguem contra un autèntic transatlàntic però estem convençuts que donarem guerra
José Alberto López
ENTRENADOR DEL MIRANDÉS
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)