Espanyol

Condemnades per cinc minuts infausts

Dos gols (en el 42’ i en el 47’) enterren l’Espanyol en la classificació.

L’Espanyol ha sumat una dura derrota que el compromet en la taula classificatòria. Les blanc-i-blaves no han pogut superar un rival directe per la salvació i torna als llocs de descens.

Tot plegat, ha estat a causa de cinc minuts en què les blanc-i-blaves han deixat escapar l’enfrontament. El partit ha començat amb el Santa Teresa posant pressió a la zona de perill rival; l’Espanyol ha respòs en el minut 31 amb un xut de Maya que no ha trobat porteria. Però vora el descans, Lima ha inaugurat el marcador (42’). La sortida del descans no ha estat tampoc profitosa per l’equip de Rubén Casado que ha encaixat el segon per mitja de Neira. 35 minuts ha tingut l’Espanyol per igualar el partit ja que en el minut 55 Baudet ha marcat des dels onze metres però les blanc-i-blaves, tot i apropar-se per mitjà de Modin i Anaïs, no han pogut completar la igualada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)