Sabadell

Castelló-Sabadell, 2-1

Derrota dura contra un rival directe

El Sabadell cau contra el Castelló i s’enfonsa en la taula

Castelló 2 Sabadell 1

CASTELLÓ:Whalley; Moyano (Gálvez, 76’), Iago Índias, Delgado, Lapeña (Carles, 76’); César Díaz (Cubillas, 82’), Señé, Bodiger, Marc Mateu; Jorge Fernández (Soriano, 59’) i Rubén Díez (Krhin, 82’).SABADELL:Mackay; Rubio, Juan Ibiza, Grego Sierra; Víctor Garcia (Héber Pena, 59’), Adri Cuevas, Boniquet, Cornud (Edgar, 81’); Juan Hernández (Stoichkov, 15’), Álvaro Vázquez i Guruzeta (Aaron Rey, 59’).GOLS:0-1 (3’) Cornud, en pròpia porta. 1-1 (66’) Pena, de penal. 2-1 (79’) Señé.ÀRBITRE:López Toca.T.G.:als locals Señé i Delgado; al visitant Sierra.PÚBLIC:Sense públic, a Castàlia, a porta tancada.

El Sabadell no ha pogut treure res de profit en la seva visita a un rival directe per la salvació. En un partit ple de desgràcies, l’equip d’Antonio Hidalgo ha hagut de remar a contracorrent i quan ha aconseguit l’empat i estava disposat a continuar atacant per anar a per la victòria, el santcugatenc Josep Señé ha enterrat les opcions de puntuar dels arlequinats que es veuen superats en la classificació pel Castelló.

Els primers quinze minuts han estat plens de desgràcies per l’equip d’Hidalgo perquè Cornud s’ha introduït un gol en pròpia porta, el VAR ha anul·lat la diana d’Álvaro Vázquez per mil·límetres i Juan Hernández s’ha lesionat. A partir d’aquí, el Sabadell ha intentat desgastar la defensa del Castelló que s’ha tancat al darrera tant com ha pogut. En el primer temps, l’equip d’Hidalgo només ha tingut una ocasió de gol mentre que en el segon no ha començat a visitar amb claredat l’àrea de Whalley fins que Hidalgo ha començat a introduir canvis. Un dels homes que ha entrat, Héber Pena, ha provocat un penal que ell mateix ha transformat. Però quan l’equip volia mantenir el setge del segon temps, s’ha trobat amb una centrada per la banda dreta en contra que Señé, amb l’inestimable ajut de Mackay, ha convertit en el gol de la victòria pels locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)