Espanyol

Uns guerrers sense esma

Espanyol. L’empat agònic a Anduva despulla les llacunes d’una plantilla superada per l’exigència de l’ascens i que torna a fer figa una jornada més

Mirandés 2 Espanyol 2

MIRANDÉS:Lizoain; Carlos Julio, Vivian, Berrocal, Javi Jiménez; Javi Muñoz, Meseguer, Álex López (Genaro, 74’); Iván Martín (Jirka, 93’), Pablo Martínez, Cristo (Simón, 86’).ESPANYOL:Diego López; Óscar Gil, Calero, Cabrera, Pedrosa; David López (Keidi Bare, 67’), Darder (Fran Mérida, 84’); Embarba (Nico Melamed, 67’), Melendo (Dimata, 55’), Puado (Wu Lei, 84’); Raúl de Tomás.GOLS:1-0 (5’) Messeguer; 1-1 (31’) RDT; 2-1 (89’) Simón; 2-2 (95’) Nico Melamed.ÀRBITRE:González Esteban. T.G.: Darder (72’)..

L’Espanyol està fet un sac de nervis i l’empat agònic, gràcies a un gol de Melamed en el temps afegit, no pot amagar el pobre partit i les llacunes de joc mostrades pels blanc-i-blaus. Els jugadors blanc-i-blaus que van sortir a Anduva eren guerrers sense esma. Uns futbolistes superats per les circumstàncies. Els blanc-i-blaus han tornat a enllaçar una nova decepció i amb aquest ritme de puntuació l’objectiu de l’ascens directe sembla una utopia per a l’equip més car de la categoria, però que no és, ni de bon tros, el millor conjunt de segona. Això és així: els més cars, els més ben pagats, però superats per un dels equips amb menys pressupost, com el Mirandés, que durant molts minuts va remenar la pilota i va moure els catalans com va voler. Hi ha qualitat a la plantilla però no personalitat per clavar un cop de puny sobre la taula i desmuntar qualsevol rival que tingui al davant. El pes de la història és gran i l’Espanyol no el sap digerir. Els fantasmes del passat són els del present i això es va veure des del primer minut a Anduva. L’Espanyol fa llufa i la tendència és preocupant. El ritme de punts ja és simptomàtic. Aquest 2021 és un malson i les dades són categòriques. Dels últims 30 punts, els blanc-i-blaus només n’han sumat 13. És a dir, menys del 50 per cent dels punts en joc.

Una tendència que deixa l’equip lluny de l’ascens directe, i qui sap si acaba comprometent la zona del play-off. És la trista realitat d’un equip que té un gran problema i que ha de capgirar la seva dinàmica de manera radical. Queden només 13 jornades, 39 punts en joc. Un món però a la vegada poc marge per a un equip que no es pot permetre més partits vergonyosos on la figura de Vicente Moreno comença a estar tocada. Mala peça al teler i molta angoixa a la directiva.

LES REACCIONS

El balanç que fem del partit és negatiu. Necessitàvem sumar els tres punts i així no ens arriba per a l’objectiu
Hem anat de manera clara a buscar la victòria des de l’inici. Necessitem guanyar i no ho hem fet
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)