Espanyol

Puado i Pedrosa, amb la sub-21

Baixes. El lateral i el davanter es prendran els partits contra el Castelló, el 26 de març, i l’1 d’abril amb el Fuenlabrada. Keidi Baré i Matías Vargas també seran baixa per anar amb Albània i Argentina

Puado i Pedrosa ha estat convocats amb la selecciósub-21. El seleccionador estatal, Luis de la Fuente, hi confia i se’ls emportarà per disputar la primera fase final de l’Europeu de la categoria, en què jugarà contra Eslovènia, Itàlia i Txèquia els dies 24, 27 i 30 de març. Keidi Baré haurà de jugar el 25 contra Andorra; el 28, contra Anglaterra, i el 31, amb San Marino. Vargas ha estat convocat per la sub-23 d’Argentina per jugar dos amistosos a Tòquio el 26 i el 29. Per sort,a la llista de possibles sortides per partits de seleccions s’hi haurien pogut afegir Nico Melamed i Òscar Gil, que estaven a la preconvocatòria de la sub-21. El calendari farà que aquests quatres futbolistes es perdin dos partits de lliga pel fet que hi ha jornada entre setmana. Els partits són el del del 26 de març contra el Castelló i el 1 d’abril contra el Fuenlabrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)