Espanyol

David López i el discurs conciliador

El capità de l’Espanyol encaixa les crítiques però també reivindica el paper de la plantilla

El capità de l’Espanyol ha comparegut en la roda de premsa per intentar calmar les aigües de l’entorn i l’afició de l’Espanyol que veu com l’equip està passant per un sotrac de resultats que li pot acabar costant l’ascens a primera divisió. “Vull transmetre calma perquè això és molt llarg”, ha dit David López: “Entenc les crítiques. Són normals. Tots voldríem ser líders i guanyar tots els partits. Crec que és el moment de donar la cara. Potser la gent vol fets i no paraules i volen que pugem a primera divisió. Confio en el vestidor, en l’entrenador. I estem fent les coses bé, entrenem increïblement bé i físicament estem en un dels millors moments. I aconseguirem l’objectiu”.

López també ha aprofitat la compareixença pública per agrair el suport de l’afició. “Aprofito per donar les gràcies a la gent. És normal que ens critiquin però després els aficionats estan rebent-nos abans dels partits i això no passa a altres clubs. Estem amb ells i ho agraïm a la Curva, a la Juvenil i a la Federació de Penyes”.

A banda dels gestos públics, David López també ha fet autocrítica: “Hem de millorar la sensació de fragilitat i això ve perquè no som capaços de tancar els partits”, ha admès: “som el segon equip que menys gols rep i el tercer o quart que menys rematades rep. Ens generen molt poc i ens marquen poc. Som l’equip que té la defensa més avançada. De vegades són les sensacions. Si haguéssim marcat el segon gol hauríem tingut més tranquil·litat”, ha afegit però també ha reivindicat el paper de l’equip: “No ho estem fent tan malament per tot el que generem. Millorem respecte l’inici tot i que la primera volta va ser molt bona. Hauríem d’haver guanyat el partit contra el Rayo, va ser clau”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)