Espanyol

Pedrosa: “Tenim molta confiança”

Esperançat. El lateral envia una missatge de tranquil·litat tot i els últims tres empats. “Hi ha molt bona comunicació dins del grup i estem convençuts que retornarem a primera divisió”

Adrià Pedrosa està sent un dels futbolistes més importants de l’Espanyol aquesta temporada. El jove del planter s’ha fet amo i senyor del lateral esquerre aquesta temporada on ha jugat un total de 1.857 minuts convertint-se en el setè jugador més utilitzat per Vicente Moreno. El jugador de Castelldefels ha repassat l’actualitat de l’Espanyol en una entrevista als mitjans oficials del club. Pedrosa ha analitzat el moment esportiu de l’equip que, després de tres empats consecutius, ha caigut de la zona d’ascens directe tot i que té a tocar la segona posició, ara en mans de l’Almeria, amb un punt més. “No estem contents amb la tercera posició on estem tot i que se’ns han escapat alguns partits, nosaltres tenim present el nostre objectiu que és retornar a primera divisió”, ha indicat el lateral que ha posat en relleu el compromís del grup. “Cada partit volem donar el màxim. Volem guanyar tots els partits tot i que a vegades no pot ser. Però l’objectiu el tenim molt clar. Tenim molta confiança. Ara pensem en el partit del Logroñés i només tenim al cap guanyar. Anem partit a partit per aconseguir el retorn a primera que ha de ser molt bonic per a tots nosaltres”. En aquest sentit, Pedrosa també ha destacat l’energia positiva que hi ha dins de la plantilla. “Des de dins hi ha una gran comunicació entre el cos tècnic i els jugadors. Estem molt contents tots i volem treure tots els partits que ens queden endavant i estem convençuts que ho aconseguirem”.

Per últim, també ha tingut paraules per la parròquia blanc-i-blava. “L’afició els hi demanem que estiguin amb nosaltres perquè ho donarem tot i quan ens venen a fer les rebudes ho agraïm moltíssim i des de dins se’ns posa la pell de gallina encara que no ens puguin veure”.

Ara el lateral jugarà contra el Logroñés, però marxarà amb la selecció espanyola sub-21 i es perdrà el duel davant el Castelló. “Seré un més i animaré els meus companys”, ha conclòs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)