Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Hem de sumar punts ara”

Més sobri i amb un posat més seriós que de costum, Francisco va comparèixer ahir en la roda de premsa telemàtica. El moment de l’equip, bloquejat i incapaç d’aconseguir la victòria –n’ha obtingut dues en les darreres dotze jornades–, té al tècnic encaboriat. “Un entrenador que no guanya no està content i nosaltres fa setmanes que no guanyem”, va reconèixer. “I l’equip pateix, lògicament”, hi va afegir. “No és per no estar entre els sis primers, que jo ja vinc dient que aquest no és l’objectiu real des del principi de temporada. És el no aconseguir victòries que es fa difícil, el fet de no guanyar”, va indicar. “Quan no arriben els resultats, el vestidor, anímicament, ho acusa. A partir d’aquí es veu la gent que té la capacitat de sobreposar-se a tot això i hi ha jugadors que estan apostant-hi. Qui no ho faci no hi serà”, va explicar. En aquest sentit, el tècnic va analitzar perquè l’equip que orienta no suma de tres en tres. “Ens ha costat molt des del punt de vista ofensiu ser dominadors; ens ha faltat creativitat a camp contrari, i ens ha faltat gol”, va expressar. “Hem d’estar més convençuts que podem aconseguir victòries de manera continuada i hi hem de creure”, va assegurar.

La situació de l’equip en la classificació ha quedat compromesa, ja no només per dalt, lluny del play-off, sinó perquè baix el descens apressa i és a deu punts. “Tampoc és el nostre objectiu mirar a baix. Hem de sumar punts ara per tenir una diferència gran”, va dir Francisco. “Els equips de baix comencen a sumar i nosaltres també ho hem de fer”, va manifestar tot reiterant que l’objectiu del Girona és “estar a prop d’aquesta sisena posició.”

Las Palmas

El rival d’aquesta nit té els mateixos punts que els blanc-i-vermells, 39. “Aquí a casa ens va causar molts problemes. Té jugadors de molta qualitat, molt dinàmics, d’un contra un, que van a l’espai, profunds... i molt diferents en totes les seves línies”, va asseverar. “Ens exigiran i intentarem ser millors que ells en totes les facetes, sabent que és un partit complicat en un camp difícil contra un equip que està en bona dinàmica de resultats i joc”, va completar Francisco, que afronta el partit sense Stuani: “El trobarem a faltar perquè és un jugador molt important, però se’ns obren altres possibilitats, maneres d’atacar diferents. Tenim jugadors com Sylla, Pablo i Nahuel que tenen ganes d’ajudar a l’equip”, va reblar el tècnic, que tampoc disposa de Monchu i Cristódoro. “Hem tingut situacions d’aquestes al llarg de la temporada i no ens preocupa. Hi estem acostumats. L’equip ha estat fort mentalment i s’ha sabut sobreposar.”

EL MOMENT

“Quan els resultats no arriben, el vestidor ho acusa anímicament”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)