Espanyol

Durán fa una crida a la unitat

Espanyol. El conseller delegat està convençut que l’equip serà a primera la temporada que ve. “Ens queden 13 batalles”

El conseller delegat de l’Espanyol, José María Durán, va llançar ahir, en una entrevista a Radio Marca, un missatge de confiança entorn de l’equip i l’èxit d’aconseguir l’ascens. “El nostre objectiu és ser primers i si hi ha un equip capaç de guanyar els pròxims 13 partits som nosaltres, però ara la nostra obsessió és guanyar el Logroñés, tot i que sabem que no estem en el nostre millor moment.”

Una de les obsessions de Durán és crear un clima d’estabilitat dins de l’entorn per assolir l’ascens i es va queixar del soroll que hi ha a les xarxes i en certa part de l’entorn. “Hi ha dos tipus de persones, les que donen la cara i les que s’amaguen. Dels que s’amaguen no en parlo, però als que donen la cara i són crítics els convencerem pujant a primera i demostrant que estan equivocats, però mai s’ha de passar la línia del respecte. L’enemic és el nostre rival i no el de casa. Ens queden tretze batalles. Jo no els puc exigir res, però en meitat d’una guerra no dispares al teu company i ja passarem comptes a final de temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)