Girona

Mig miler d’aficionats a l’estrena del Girona femení a Montilivi

El club obrirà diumenge la tribuna i el gol sud per ubicar els espectadors en el retorn del públic a l’estadi

El partit que el sènior femení del Girona jugarà diumenge a l’estadi de Montilivi contra el Saragossa CFF B reunirà mig miler d’aficionats. El club ha tancat el període d’inscripcions que havia obert als socis, amb un límit màxim d’un miler. Finalment, han estat la meitat els que s’hi han inscrit i que viuran el retorn del futbol amb públic a Montilivi, després de més d’un any. L’últim va ser el Girona-Albacete de segona A el 7 de març del 2020.

El sènior femení del Girona lluita per la permanència a la primera estatal i, després d’una arrencada complicada, està en un bon moment i encadena cinc jornades sense perdre, amb dues victòries i tres empats. L’equip d’Eduard Sanmartín s’enfronta diumenge (16h) al Saragossa CFF B, que ocupa el setè lloc. Serà el primer partit del Girona femení a Montilivi.

A tribuna i gol sud

Per ubicar el mig miler d’aficionats, el Girona obrirà les graderies de tribuna i gol sud. Els aficionats tenen ja el seient assignat, amb la distància de seguretat adequada, i cada entrada té una hora recomanada d’accés. Hi haurà punts de gel hidroalcohòlic i els aficionats hauran de dur la mascareta durant tot el partit. També rebran indicacions per megafonia sobre la sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)