Espanyol

Vicente Moreno: “Estem rabiosos i amb ganes”

Confiança. “No tinc cap dubte que a final de temporada estarem on hem d’estar” diu el tècnic que no li amoïna ser el centre de les crítiques. “Millor que m’assenyalin a mi, estic còmode així. Els jugadors els hem de deixar tranquils”

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí per valorar el duel de demà davant el Logroñés on l’equip espera tornar al camí del triomf després de tres empats consecutius que l’ha expulsat de la zona d’ascens directe que ara està a un punt de distància. “Venim de tres empats i no estem contents. Volem ser els primers. Estem rabiosos i amb ganes de millorar. Estic convençut i no tinc cap dubte que a final de temporada estarem on hem d’estar”, ha pronosticat el tècnic que en aquest moment irregular de l’equip s’ha comportat com el parallamps de la plantilla. “Millor que m’assenyalin a mi, estic còmode així. Els jugadors els hem de deixar tranquils. No estan en deute amb mi i, si ho estan, és amb aquest escut, el club i l’afició”, ha reblat tot afegint: “Som persones però per ser entrenador això va implícit (font de les crítiques). Són 10 anys entrenant i, per sort, la totalitat dels anys que ho he fet lluitant per coses importants. Soc una persona que quan tot va bé tampoc faig molt de cas. Soc el màxim responsable i ha de ser així. Tinc jugadors de nivell i tenen la voluntat. Està tot perfecte perquè el tècnic tregui rendiment i ho he d’acceptar” tot insistint que “Quan l’entrenador passa desapercebut, millor i el que vull és no fallar a ningú”.

PRESSIÓ.

“La pressió la tenim des del minut 1 però ja ho vaig dir en el seu moment que semblava que érem els únics que estàvem pressionats però hi ha d’altres equips que també han d’assolir els objectius. Però jo, només, em concentro en el meu equip i el que hem de fer és guanyar partits”.

SACSEJADA EN L’ONZE.

“Quan tu arribes d’una ratxa positiva sembla més normal no canviar coses. Però cal veure les circumstàncies nostres de la setmana, que et dona un jugador que entra d’inici o de refresc i el rival. Són coses que has de veure i nosaltres seguirem igual posant el millor onze amb totes aquestes circumstàncies. Quan fem un canvi o un onze està motivat per raons de pes. I el primer beneficiat o perjudicat soc jo. A vegades es prenen decisions perquè no ho sabeu i no es poden entendre però és el millor per a l’equip i el grup”.

EL PARTIT.

“Volem fer-ho el millor possible i ara tenim la ment en el partit del Logroñés. El Logroñés és un equip més de la categoria i van tenir una gran ratxa de resultats, la millor de la temporada. És un equip amb bons jugadors i ben treballats amb diferents possibilitats tàctiques com jugar amb defensa de quatre o de cinc”.

DINÀMICA DE RESULTATS.

“En aquesta sèrie de sis partits també hi ha hagut moments bons però cal mirar que a tots els equips els hi està constant molt. El primer classificat ha fet els mateixos punts; el segon un punt més i l’Sporting dos més. A tots ens costa sumar i la diferència de veure-ho tot positiu o negatiu és molt poc”.

REGULARITAT DINS D’UN PARTIT.

“Hem de donar el millor de nosaltres i que surti tot el potencial que tenim durant els 90 minuts de partits conscients que hi ha un rival que juga”.

LESIONATS.

“Tenim alguns problemes habituals de molèsties i algun jugador s’ha sortit avui de l’entrenament. Hi ha algun futbolista que té algun problema i no podrà entrar”.

PERFIL DE L’EQUIP

“Hem de buscar la fórmula de combinar intel·ligència i valentia. El treball és fer les dues coses i així anirem bé i és el que intentem cada setmana”.

QUOTA DE PUNTS.

“Pensem i hauríem de portar més punts però hem tingut certa regularitat, d’altra manera, seria impossible estar on estem. L’any passat amb aquests punts anaves primer. És molt difícil que tot sigui lineal i guanyar-ho tot”.

EXIGÈNCIA DEL DUEL DE DEMÀ

“Afronto tots els partits com una final. És un tòpic, però és així. El següent partit que poden guanyar és el de demà. Ara tots els partits són més definitius perquè queda menys i hem d’aportar totes les oportunitats que tinguem de sumar”.

SITUACIÓ MENTAL DEL GRUP.

“Hem d’estar enfadats, amb ràbia però donant naturalitat a tot el procés. Ara venim de tres empats, a veure si poden ser tres victòries començant pel partit de demà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)