Sabadell

“Tinc el convenciment que les victòries arribaran”

El tècnic reconeix que l’equip no passa per un bon moment però manté l’esperança

El Sabadell no té gaire marge i ha de començar a traduir els partits en victòries si no vol allargar l’espiral que el pot acabar portant a la segona divisió. El calendari no ajuda però l’equip d’Antonio Hidalgo té clar on és i on vol arribar. “Hi ha una realitat. I sabem que patirem moltíssim però també tinc el convenciment que les victòries arribaran”, ha explicat l’entrenador arlequinat que reivindica que l’equip millorarà en el futur: “Allò que hem fet malament no tenim per què repetir-ho”.

Hidalgo també ha admès que a l’equip li ha costat recuperar-se del sotrac contra el Castelló però tot i així considera que la moral està intacta: “Hem de ser sincers. El dia després no estàvem gaire bé però de mica en mica vas pujant fins avui i per demà estem en una situació mental òptima”.

L’entrenador també sap que l’equip necessita reaccionar a la Creu Alta: “Sabem el què ens juguem. Venim d’un partit en què no vam tenir el resultat que teníem però ara tenim una altra oportunitat a casa. Hem de respectar moltíssim a l’Sporting i a partir d’aquí fer un bon partit”. Sobre el rival el tècnic diu que “és un equip ben treballat i que et porta al límit”: “Interpreta molt bé quines són les teves debilitats”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)