Sabadell

Álvaro Vázquez, lesionat

Sabadell. El davanter, que no podia jugar contra l’Sporting per la clàusula de la por, cau per una lesió als isquiotibials

Álvaro Vázquez ha caigut lesionat per uns problemes als isquiotibials, segons ha informat el Sabadell. El davanter badaloní es perdrà el partit contra l’Sporting de Gijón tot i que la seva presència estava descartada ja que els asturians van incloure una clàusula que l’impedia jugar contra ells en el contracte de cessió que van acordar les dues parts en el mercat d’hivern. El Sabadell tampoc no ha especificat un termini de recuperació.

Álvaro Vázquez ha disputat sis partits amb els arlequinats aquesta temporada i no ha marcat cap gol. El davanter badaloní havia jugat la meitat del curs amb l’Sporting (18 minuts) i només havia aconseguit marcar una vegada tot i que les seves oportunitats sempre havien estat molt reduïdes (417 minuts). A la seva carrera, Vázquez ha marcat 66 gols en 324 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)