Espanyol

De les paraules als fets

Espanyol. Necessita guanyar el Logroñés per trencar una ratxa de tres empats consecutius, desbrancar les crítiques de l’entorn i pressionar el Mallorca i l’Almeria, ara en zona d’ascens

L’Espanyol viu pressionat des del primer minut en què va començar el seu periple per segona divisió. L’objectiu inexcusable és l’ascens. Els futbolistes s’han tornat a afanyar aquesta setmana a assegurar que no tenen cap dubte que el curs vinent seran a primera. Una versió que va corroborar ahir el tècnic blanc-i-blau, Vicente Moreno. “Encadenem tres empats i no estem contents. Volem ser els primers. Estem rabiosos i amb ganes de millorar. Estic convençut i no tinc cap dubte que a final de curs serem on hem de ser.” Els futbolistes han viscut una setmana tensa i un triomf contra el Logroñés seria el millor bàlsam per desbrancar les crítiques de l’entorn i pressionar el Mallorca i l’Almeria, ara en zona d’ascens. Per fer-ho, l’Espanyol necessita passar de les paraules als fets. Fins ara, el gros de les crítiques han anat dirigides a Vicente Moreno, que ha actuat com a parallamps dels jugadors. El tècnic no defuig aquesta situació, ben al contrari. “Millor que m’assenyalin a mi, estic còmode així. Als jugadors els hem de deixar tranquils. No tenen cap deute amb mi; si en tenen cap, és amb aquest escut, el club i l’afició”, va dir, i hi va afegir que aquest projecte no li permet excuses. “Mai n’hem buscat. El club et dona tots els condicionants perquè això funcioni. Tens futbolistes de nivell i no es pot mirar cap a un altre costat. Has d’acceptar-ho”, va insistir.

El Logroñés és un rival ferit que ja acumula nou partits sense guanyar després de cinc derrotes i quatre empats. Els visitants arriben amb ganes de donar la sorpresa, tot i que el partit d’anada va acabar amb una de les victòries més plàcides de la temporada (0-3). El tècnic del Logroñés arriba qüestionat i el club podria caure en descens en cas de derrota a l’RCDE Stadium. “He viscut tota mena de moments en el món del futbol i només serveix centrar-se a treballar i a fer fins allà on un pugui fer”, va dir Sergio Rodríguez sobre la seva delicada situació. El tècnic és conscient del rival que tindrà al davant. “Mai se sap si és millor que un equip vingui en una mala dinàmica i que en aquest partit estigui pressionat al màxim o que vingui amb excés de confiança”, i, com sempre, no hi van faltar els elogis cap als blanc-i-blaus, a qui va catalogar d’equip “superlatiu”, però arriba amb la idea de “donar-los feina” i “treure’n alguna cosa”.

16 Partits guanyats 8

7 Partits empatats 7

6 Partits perduts 14

42 Gols a favor 20

20 Gols en contra 35

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)