Retorn al camí del triomf

El Girona remunta al feu del Las Palmas i torna a guanyar després de tres partits sense fer-ho

El Girona ha tornat al camí de la victòria. Tres partits després i de només acumular-ne dues en 12 jornades, l’equip blanc-i-vermell ha tornat a assaborir el triomf al feu del Las Palmas (1-2). Ha estat en un partit que ha començat perdent en la primera part amb un gol de penal d’Álvaro Lemos i en què amb dianes de Sylla i Yan Couto ha remuntat a la segona.

I això que el primer temps ha estat igualat. No ha passat gran cosa, amb tots dos equips prenent pocs riscos i només amb xuts des de fora de l’àrea - Las Palmas amb dos de Jesé i el Girona am un d’Aday s’han acostat-. El guió però ha canviat de cop, al minut 41, quan Nahuel Bustos, baixant a defensar una acció ha comès un penal claríssim, evitable, i que li ha costat al Girona un gol. Álvaro Lemos ha xutat i ha transformat la pena màxima per enviar el marcador al descans amb 1-0.

I si el primer temps ha estat marcat per una errada d’un blanc-i-vermell, el segon ha començat amb una d’un groc. Christian Rivera, ex del Girona, ha fet una passada enrera temerària cap a la seva porteria, que ha trobat a Sylla com a destinatari dins l’àrea, que ha resol per empatar el partit (47’). El duel ha entrat aleshores en una fase d’anada i tornada en què tots dos equips atacaven ràpid; Araujo n’ha tingut tres de clares que no ha finalitzat amb encert, mentre que el Girona també ha fregat el gol amb una centrada d’Aday rematada de cap per Yoel que ha acabat tallada per un defensa.

I en una d’aquestes transicions ràpides ha arribat el segon del Girona; Gumbau ha filtrat una passada en profunditat per Sylla, aquest ha retallat i, sense temps pe xutar, ha aparegut Yan Couto, per rematar i marcar (64’). Fins al final el Girona ha sabut resistir, patint un pèl més en els sis minuts d’afegit per l’expulsió de Santi Bueno al minut 90.