Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“Necessitàvem guanyar”

La cara de Francisco al final del partit d’ahir distava molt de la que feia darrerament. Cofoi i més animat, va analitzar el triomf. “És importantíssim després de molt temps sense guanyar. Necessitàvem guanyar”, va dir. “Sabíem de la dificultat que tenia el partit per com veníem i per l’equip amb el qual ens enfrontàvem. Crec que hem afrontat el partit amb molta valentia, i estic molt orgullós dels meus jugadors”, va explicar el preparador, satisfet amb la versió oferta pel conjunt que dirigeix. “M’han agradat les dues parts, però la primera gairebé ha estat millor que la segona, per mi. A la primera no hem tingut problemes en l’aspecte defensiu. Hem interpretat bé el partit, hem buscat els espais en atac, que no han arribat, i en defensa hem estat ben posats. Tret del penal, no hi ha hagut cap acció en què ens hagin creat perill. Cap. L’equip estava sencer i jugant bé”, va indicar. Els gols, però, van arribar al segon temps. “Al descans no he canviat res. Hem sortit igual, a fer el mateix”, va manifestar. “Estava content amb el que estava veient i no hem canviat el pla. El que ha canviat ha estat el rival. El rival en la primera part no sabia per on ens podia fer mal. Pràcticament tot era joc directe amb els seus puntes, i en la segona part han canviat i han intentat tenir més la pilota i arribar amb joc associatiu. Això ens ha permès a nosaltres robar i sortir abans i tenir les transicions amb les quals han arribat els gols”, va desgranar.

Pel que fa als tres punts, Francisco va reconèixer que són un impuls. “Significa que la gent segueix creient en la feina diària, en el que preparem. La setmana ha estat difícil però els jugadors han portat la feina a terme des del principi fins al final. Això per a un entrenador és el millor que hi ha, veure que la gent et segueix. I qui no em segueixi no tindrà cabuda en l’equip”, va expressar el preparador. “El nostre objectiu i la nostra realitat és intentar guanyar el proper partit i que els de davant no s’escapin”, va cloure.

Mel: “Hem fet dos regals”

El tècnic del Las Palmas es va mostrar indignat amb l’actuació de l’equip que dirigeix en els gols encaixats: “Ens hem empatat sols. Ha estat una cagada important. Això és futbol professional. Si en la primera jugada de la segona part regales l’empat i poc després regales també el segon gol, el Girona marxa amb el partit regalat. No són ni errades grolleres, van més enllà.”

SATISFET

“Veure que la gent et segueix, per a un entrenador és el millor que hi ha”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)