Espanyol

Victòria balsàmica davant l’Eibar (0-1)

1a divisió. Triomf vital de les blanc-i-blaves en el dia en què el Femení celebra els seus cinquanta anys d’història. Anaïr, la golejadora

Eibar 0 Espanyol 1

EIBAR:Malena Mieres, Esti (Ane Campos, 71’), Matlou, Sheila, Pérez, Aida Esteve (Arola, 62’), Torrás (Morera, 62’), López, Kuki (Sara Navarro, 77’), Kgatlana y Arene (Maria Llompart 62’).ESPANYOL:Vani, Vanegas, Soldevila (Letti, 75’), Sara (Irene, .59’), Débora, Brenda (Perez, 83’), Maya, Modin, Julve, Nicart, Anaïr.GOLS:0-1 (35’) Anaïr Lomba.ÀRBITRE:Alicia Espinosa Ríos. TG: Brenda Pérez (44’); Estíbaliz (51’); Paula NIcart (73’); Débora García (91’).

L’Espanyol és un dels pioners del futbol femení estatal i avui ha celebrat els 50 anys de la secció amb un triomf vital davant l’Eibar. El partit s’ha decantat a favor de les de Rubén Casado gràcies a un gol d’Anaïr Lomba. La futbolista gallega ha estat clau per decantar el partit però les catalanes han merescut ampliar el seu avantatge per no partir fins el final per l’estretor del marcador. Tot i això, el triomf és clau i trencar una mala ratxa de quatre derrotes consecutives. Un triomf en or i balsàmic, el millor regal per les pioneres del futbol femení a Catalunya i a Espanya. L’Espanyol ha demostrat davant de l’Eibar que està molt viu i que vol seguir formant part de l’elit del futbol femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)