Sabadell

El Sabadell es queda a mig camí i no surt de la zona de descens

Sabadell. Els arlequinats es van avançar en la primera part, amb un gol de penal de Stoichkov, però l’Sporting, que va jugar amb una clara vocació ofensiva, va empatar en la represa amb gol de Djuka

Sabadell 1 Sporting 1

SABADELL:Mackay; Óscar Rubio, Juan Ibiza, Grego (Jaime, 61’), Ozkodi (Pierre Cornud, 72’); Héber (Víctor García, 72’), Undabarrena, Boniquet, Aarón Rey (Edgar Hernández, 61’); Adri Cuevas i Stoichkov (Guruzeta, 80’).SPORTING DE GIJÓN:Mariño; Bogdan, Babin, Valiente (Borja López, 79’), Saúl (Pablo, 42’); Nacho Méndez, Pedro Díaz (Aitor García, 79’), Javi Fuego, Manu García; Víctor Campuzano (Gaspar, 79’) i Djuka.GOLS:1-0 (22’) Stoichkov (p.). 1-1 (54’) Djuka.ÀRBITRE:Iglesias Villanueva. T.G: Grego, David Gallego, Jaime, Antonio Hidalgo, Manu García, Edgar Hernández, Javi Fuego.

Un altre partit en què el CE Sabadell no és capaç de guanyar a la Nova Creu Alta. Empat de l’equip d’Antonio Hidalgo, el setè consecutiu a casa, contra un dels millors equips de segona divisió, l’Sporting de Gijón de David Gallego, que allarga la seva ratxa d’imbatibilitat fins a vuit jornades. Els arlequinats, per la seva banda, ja fa més d’un mes i mig que no guanyen i continuen en la penúltima posició de la taula. De fet, si demà l’Albacete guanya el Cartagena, seran cuers.

El Sabadell va arrencar força bé, tot i que va ser Djuka qui, poc després del quart d’hora de joc, va disposar de la primera oportunitat clara de gol. El màxim golejador de segona, però, va començar perdonant, sol davant de Mackay. No ho va fer Stoichkov, quatre minuts més tard, des dels 11 metres, aprofitant el penal que va assenyalar el gallec Iglesias Villanueva per una falta clara de Saúl sobre Héber a dins de l’àrea.

Amb el marcador en contra, l’equip de David Gallego va mirar de posar setge a l’àrea del Centre d’Esports i, tot i que va dominar el partit, no va crear perill. El cas és que el resultat no es va moure quan es va arribar al descans però, en els primers minuts de la represa, un mal refús d’Undabarrena va permetre a Djuka clavar un xut des de fora de l’àrea que va entrar a mitja altura a la porteria sabadellenca.

El Sabadell ho va passar malament després de l’empat. L’Sporting va olorar sang i, durant els minuts posteriors a l’un a un, va tenir el segon gol a tocar en diferents accions, que van protagonitzar Campuzano, Djuka i Pedro Díaz. Els asturians van evidenciar la seva vocació ofensiva i la qualitat d’algun dels seus futbolistes, però també van deixar espais i van estar a punt de tornar a encaixar, en el 70’, quan Héber va obligar Mariño a fer una gran intervenció al costat del pal, i en el 81’, quan Edgar no va trobar porteria per ben poc, amb una rematada de cap. La darrera oportunitat del partit, en tot cas, va ser per a Aitor García, que va veure com Mackay li negava el gol amb una sensacional intervenció quan estava tot sol davant del porter arlequinat.